Αρνητικός ο Δ. Γιαννακόπουλος για εμπλοκή του στον ΠΑΟ
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά σε συνέντευξή του ότι δεν έχει σκοπό να εμπλακεί στα διοικητικά οποιουδήποτε τμήματος του Παναθηναϊκού. Ακόμα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος επεσήμανε για το μπάσκετ ότι όταν έρθει η ώρα να αποχωρήσει θα ψάξει να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο που να αγαπά την ομάδα.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά σε συνέντευξή του ότι δεν έχει σκοπό να εμπλακεί στα διοικητικά οποιουδήποτε τμήματος του Παναθηναϊκού. Ακόμα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος επεσήμανε για το μπάσκετ ότι όταν έρθει η ώρα να αποχωρήσει θα ψάξει να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο που να αγαπά την ομάδα.
Απόσπασμα από τη συνέντευξη Παύλου και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real news»:
– Αντιλαμβανόμαστε ότι η ΒΙΑΝΕΞ μπαίνει σε μία περίοδο παράδοσης – παραλαβής. Θα μπορούσαμε να συμπεράνουμε ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με τον Παναθηναϊκό, ειδικά στο μπάσκετ, όπου η πορεία θριάμβου με τα 6 ευρωπαϊκά κύπελλα έχει στην ούγια το όνομα της οικογένειας Γιαννακόπουλου… Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Παρά το γεγονός ότι είμαι και θα είμαι πάντα Παναθηναϊκός, δεν είναι στις προθέσεις μου να εμπλακώ στα διοικητικά οποιουδήποτε τμήματος του συλλόγου».
– Αν ο Δημήτρης δεν αναλάβει τη θέση σας στον Παναθηναϊκό, πού θα πάνε τα μερίδια της οικογένειας- και ειδικά στο μπάσκετ, που στάθηκε το πάθος σας για περίπου 40 χρόνια; Παύλος Γιαννακόπουλος: «Όπως έχω πει και σε πρόσφατες συνεντεύξεις μου, όταν έρθει η ώρα, θα ψάξουμε να βρούμε έναν καλό Παναθηναϊκό, που να έχει διάθεση να επενδύσει στην ομάδα».
-Σε τελευταίες συνεντεύξεις σας δηλώσατε «κουρασμένος» σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Α μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι κάτι τέτοιο ισχύει και για την ενεργό διοίκηση της ΒΙΑΝΕΞ; Π. Γ.: «Δεν έχει καμία σχέση η δουλειά μου με τα αθλητικά. Έχω μάθει στη ζωή μου να μην μπλέκω τις επαγγελματικές μου ασχολίες με τα αθλητικά».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.