
H UEFA κάνει ειδική αναφορά στην «απόρθητη» έδρα του Αρη
Ειδική αναφορά στον Αρη έκανε η UEFA που παρουσίασε σε αφιέρωμα το αλφαβητάρι της εφετινής διοργάνωσης του Europa League, μνημονεύοντας το απόρθητο του «Κλεάνθης Βικελίδης».
Μπαντούνας Ηλίας
Ειδική αναφορά στον Αρη έκανε η UEFA που παρουσίασε σε αφιέρωμα το αλφαβητάρι της εφετινής διοργάνωσης του Europa League, μνημονεύοντας το απόρθητο του «Κλεάνθης Βικελίδης».
Συγκεκριμένα στο γράμμα Α το οποίο αναφέρεται την πορεία της Ατλέτικο Μαδρίτης στην διοργάνωση, τονίζεται πως η περσινή κάτοχος του τίτλου δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ τις δυο ήττες από τον Αρη και τελικά έμεινε εκτός των «32».
Στο γράμμα U (Unbeaten at home), η UEFA πλέκει το εγκώμιο των Θεσσαλονικέων που κράτησε άθικτο το μεγαλύτερο ρεκόρ αήττητης έδρας:«Σε 40 χρόνια και 25 εντός έδρας παιχνίδια της ΟΥΕΦΑ καμία φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει… θριαμβεύσει στο Κλεάνθης Βικελίδης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέες κυρώσεις προς την Κούβα ανακοίνωσε ο Μάρκο Ρούμπιο
- Ο Λούλα δηλώνει πολύ ικανοποιημένος μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ – Στο τραπέζι τα ορυκτά
- Europa League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 08.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 8 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ προκρίθηκαν στον τελικό του Europa League



