
Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Αρη
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Άρη στους «Ζωσιμάδες», καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε πάντως η απουσία των φιλάθλων του ΠΑΣ, οι οποίοι προτίμησαν ακόμα και να παραμείνουν εκτός γηπέδου, από το να χειροκροτήσουν τους παίκτες της ομάδας τους που κατέκτησαν την άμεση επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Άρη στους «Ζωσιμάδες», καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με ωραίο τέρμα του Μπακαγιόκο, ο Άρης ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον -πρώην Γιαννιώτη- Κώστα Μενδρινό σε 1-1 και πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Αγγελούδη, που σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της πρώτης ομάδας.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σκούφαλης, που σκόραρε για το 2-2, λίγα λεπτά πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε πάντως η απουσία των φιλάθλων του ΠΑΣ, οι οποίοι προτίμησαν ακόμα και να παραμείνουν εκτός γηπέδου, από το να χειροκροτήσουν τους παίκτες της ομάδας τους που κατέκτησαν την άμεση επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Κοτσώνη δοκίμασε ο Τσιώλης, έναν ποδοσφαιριστή που κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς αγωνίστηκε στον Πανηλειακό. Εξαιρετική παρουσία για μια ακόμη φορά από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που παίρνουν σιγά-σιγά το «βάπτισμα του πυρός» από τον Καρδιτσιώτη τεχνικό.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κομίνης (Θεσπρωτίας), βοηθοί οι Κάλφογλου (Θεσπρωτίας), Πασχάλης (Ηπείρου) και τέταρτος διαιτητής ο Μπαλατσούκας (Ηπείρου).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δουδωνής: Δεν υπάρχει πραγματικό σενάριο να επιστρέψει ο Τσίπρας στη διακυβέρνηση – Θα έλεγα στον Δούκα, «Forget it, Harris»
- Σιάτλ: Οδηγός ακολούθησε τις οδηγίες του GPS και… μπήκε στις γραμμές του τραμ
- Νεπάλ: Ορειβάτης που είχε χαθεί στο Έβερεστ, βρέθηκε ζωντανός έξι ημέρες αργότερα
- Παραδόθηκε το νέο δημαρχείο στο Δήμο Βέλου-Βόχας
- Ισραήλ: Κλιμακώνει τον εποικισμό – Σχεδιάζει κατασκευή νέων εβραϊκών κατοικιών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Από κάπνισμα μελισσών η φωτιά στο λόφο της Φιλοθέης – Αναζητούνται οι μελισσοκόμοι




