Ξανά στην εθνική ομάδα της Γκάνας κλήθηκε ο Μικαέλ Εσιέν, έπειτα από 16 μήνες αποχής. Ο μέσος της Τσέλσι συμπεριλήφθηκε από τον εκλέκτορα Γκόραν Στεφάνοβιτς στην 24μελή αποστολή για τον αγώνα με τον Κονγκό, στις 4 Ιουνίου για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και το φιλικό με τη Νότιο Κορέα στις επτά του ίδιου μήνα. Ο 28χρονος παίκτης επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, μετά από ένα διάλειμμα αρκετών μηνών, στη διάρκεια των οποίων ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς.
Μπλουζάκι με παίκτες του Ολυμπιακού και τη μορφή του Μπαρτζώκα να δεσπόζει, φορούσε ο Σάσα Βεζένκοφ κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το T-Center, ενόψει του τελικού με τη Ρεάλ.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανακοίνωσε τους 12 με τους οποίους θα πορευθεί στον μεγάλο τελικό της Euroleague, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο T-Center (24/5, 21.00).
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κάθεται για τελευταία φορά στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι και η οικογένεια των «πολιτών» αποχαιρετά τον κορυφαίο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου.