Η άσημη Οντρέ Μπεργκό θα είναι η αντίπαλος της Λένας Δανιηλίδου στον πρώτο προκριματικό γύρο του Ρολάν Γκαρός. Η 26χρονη Γαλλίδα βρίσκεται στο Νο 248 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι δεξιόχειρας και θα βρεθεί πρώτη φορά αντιμέτωπη με την Ελληνίδα τενίστρια. Η νικήτρια θα αντιμετωπίσει είτε το Νο11 του ταμπλό των προκριματικών, την Ουκρανή Λεσία Τσουρένκο είτε την Μάσα Ζεκ Πέσκιριτς από τη Σλοβενία.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν ενόψει του Game 4 με τη Βαλένθια τοποθετήθηκε μέσω γραπτής δήλωσης, χωρίς να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.