Ο Παπασταθόπουλος έγινε ο 13ος Έλληνας με τίτλο στο εξωτερικό
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος κατέκτησε το Σκουντέτο με τη Μίλαν και έγινε ο 13ος Έλληνας που κατακτά τρόπαιο με ομάδα του εξωτερικού. Με αφορμή αυτή την επιτυχία του έλληνα διεθνούς αμυντικού, το «hellasfanclub.gr» παρουσίασε όλους τους τίτλους που έχουν κατακτήσει οι έλληνες ποδοσφαιριστές εκτός Ελλάδας.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος κατέκτησε το Σκουντέτο με τη Μίλαν και έγινε ο 13ος Έλληνας που κατακτά τρόπαιο με ομάδα του εξωτερικού. Με αφορμή αυτή την επιτυχία του έλληνα διεθνούς αμυντικού, το «hellasfanclub.gr» παρουσίασε όλους τους τίτλους που έχουν κατακτήσει οι έλληνες ποδοσφαιριστές εκτός Ελλάδας.
Άλλοι 12 Έλληνες παίκτες έχουν γευτεί τίτλους με ομάδα εκτός Ελλάδας, ενώ στην Ιταλία, ο μόνος που έχει κερδίσει ένα τρόπαιο είναι ο αρχηγός της Εθνικής μας, Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος έχει πάρει το 2005 το Κύπελλο με την άλλη ομάδα του Μιλάνου, την Ίντερ.
Συνολικά 25 τίτλους έχουν κερδίσει Έλληνες του εξωτερικού.
Τους περισσότερους τους έχει κερδίσει ο Άγγελος Χαριστέας, τέσσερις, με δύο σε Γερμανία και άλλους τόσους σε Ολλανδία, ενώ από τρεις έχουν κερδίσει ο Νίκος Μαχλάς και ο Τάκης Φύσσας!
Τους περισσότερους τίτλους οι Έλληνες τους έχουν κερδίσει στην Πορτογαλία (7 στο σύνολο) κι ακολουθούν με πέντε στη Σκωτία και την Ολλανδία.
Οι Έλληνες με τίτλους στο εξωτερικό: Άγγελος Χαριστέας Πρωτάθλημα Γερμανίας (Βέρντερ Βρέμης) 2004 Κύπελλο Γερμανίας (Βέρντερ Βρέμης) 2004 Κύπελλο Ολλανδίας (Άγιαξ) 2006 Σούπερ Καπ Ολλανδίας (Άγιαξ) 2006
Τάκης Φύσσας Πρωτάθλημα Πορτογαλίας (Μπενφίκα) 2005 Κύπελλο Πορτογαλίας (Μπενφίκα) 2004 Κύπελλο Σκωτίας (Χαρτς) 2006
Νίκος Μαχλάς Πρωτάθλημα Ολλανδίας (Άγιαξ) 2002 Κύπελλο Ολλανδίας (Άγιαξ) 1999, 2002
Γιώργος Σαμαράς Πρωτάθλημα Σκωτίας (Σέλτικ) 2008 Λιγκ Καπ Σκωτίας(Σέλτικ) 2009 Δημήτρης Ναλιτζής Πρωτάθλημα Πορτογαλίας (Σπόρτινγκ Λισ.) 2002 Κύπελλο Πορτογαλίας (Σπόρτινγκ Λισ.) 2002 Σωτήρης Κυργιάκος Πρωτάθλημα Σκωτίας (Ρέιντζερς) 2005 Κύπελλο Σκωτίας (Ρέιντζερς) 2005 Γιούρκας Σεϊταρίδης Σούπερ Καπ Πορτογαλίας (Πόρτο) 2004 Διηπειρωτικό (Πόρτο) 2004
Σωκράτης Παπασταθόπουλος Πρωτάθλημα Ιταλίας (Μίλαν) 2011
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.