
Νεκρός ο Κενυάτης Ολυμπιονίκης Σάμουελ Βανίρου
Πρόωρο τέλος έβαλε στη ζωή του ο Κενυάτης Ολυμπιονίκης, Σάμουελ Βανίρου, όταν πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του το βράδυ της Κυριακής (15/5), όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές. Αν και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για αυτοχειρία, οι αρχές εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο. Το γεγονός, συνέβη στην πόλη Νιαρούρου, όπου διέμενε ο 24χρονος Βανίρου, ο οποίος το 2008 στο Πεκίνο, έγινε ο πρώτος Κενυάτης που στέφθηκε χρυσός ολυμπιονίκης στο Μαραθώνιο.
Πρόωρο τέλος έβαλε στη ζωή του ο Κενυάτης Ολυμπιονίκης, Σάμουελ Βανίρου, όταν πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του το βράδυ της Κυριακής (15/5), όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές.
Αν και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για αυτοχειρία, οι αρχές εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο. Το γεγονός, συνέβη στην πόλη Νιαρούρου, όπου διέμενε ο 24χρονος Βανίρου, ο οποίος το 2008 στο Πεκίνο, έγινε ο πρώτος Κενυάτης που στέφθηκε χρυσός ολυμπιονίκης στο Μαραθώνιο.
Ο επικεφαλής της τοπικής Αστυνομίας, Τζάσπερ Ομπάτι, δήλωσε μετά το τραγικό συμβάν: «Μπορώ να επιβεβαιώσω τον θάνατο του Βανίρου. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή ατύχημα. Βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου. Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γκολ για σεμινάριο το 2-0 της Ισπανίας, καθώς Όλμο και Πόρο και σκόραρε ο δεύτερος (vids)
- ΣΥΡΙΖΑ σε αποσύνθεση: Αποχωρήσεις, διχασμός και στο βάθος οι «κομμένοι»
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 4.734 οι νεκροί από τους σεισμούς σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
- Ντούα Λίπα: Ηχηρή παρέμβαση για την Αλβανία – Υπέρ της Επανάστασης των Φλαμίνγκο, κατά του Ράμα
- H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε επίσημα τον Τίλεμανς (pics+vids)
- Γιατί γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρεις πάρκινγκ; Μία έρευνα δίνει την απάντηση
