
Νέα στάση εργασίας 12:00-16:00 την Τρίτη στον ΗΣΑΠ
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, αντιδρώντας την υποχρεωτική, όπως την χαρακτηρίζουν, μετάταξη 170 συναδέλφων τους, στο πλαίσιο εφαρμογής του νόμου για την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών. Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί μία ακόμα στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα.
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, αντιδρώντας την υποχρεωτική, όπως την χαρακτηρίζουν, μετάταξη 170 συναδέλφων τους, στο πλαίσιο εφαρμογής του νόμου για την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών.
Συγκεκριμένα, αποφάσισαν νέα στάση εργασίας την Τρίτη, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, και ολοήμερη κατάληψη των κεντρικών γραφείων της Εταιρείας.
Οι κινητοποιήσεις, σύμφωνα με τους εργαζόμενους θα συνεχιστούν.
Παράλληλα ζητούν άμεση συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών Δημήτρη Ρέππα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442