
«Αρρυθμίες» στην κυβερνητική λειτουργία παραδέχεται ο Γ.Πεταλωτής
Την ύπαρξη φαινομένων ασυνεννοησίας μέσα στην κυβέρνηση παραδέχτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής. Απέδωσε όμως τα φαινόμενα αυτά σε στο «ρευστό κλίμα» και στις «έκτακτες συνθήκες» υπό τις οποίες καλείται να λειτουργήσει η κυβέρνηση.
Την ύπαρξη φαινομένων ασυνεννοησίας μέσα στην κυβέρνηση παραδέχτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής μιλώντας το Σάββατο στο Mega. Απέδωσε όμως τα φαινόμενα αυτά σε στο «ρευστό κλίμα» και στις «έκτακτες συνθήκες» υπό τις οποίες καλείται να λειτουργήσει η κυβέρνηση.
«Υπάρχουν κάποιες αρρυθμίες. Πολιτευόμαστε όμως σε ένα πολύ ρευστό περιβάλλον και αυτό δεν είναι εύκολο, δεν μπορεί να λειτουργεί η κυβέρνηση σαν κουρδισμένη μηχανή» είπε ο κ. Πεταλωτής.
«Λειτουργούμε υπό έκτακτες συνθήκες, αυτό το κατανοούμε. Κάποιοι που δεν το κατανοούν, είναι δικό τους ζήτημα. Σε γενικές γραμμές η κυβέρνηση παράγει έργο και δεν μπορούμε να ισοπεδώνουμε τα πράγματα» συμπλήρωσε.
Ερωτηθείς εάν περιλαμβάνονται υπουργοί σε αυτούς που δεν κατανοούν το έκτακτο των συνθηκών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε χαρακτηριστικά: «Οποιοσδήποτε».
«Οι υπουργοί συντονίζονται, συνεργάζονται, δουλεύουν πάρα πολύ. Επαναλαμβάνω, ότι αν κάποια φαινόμενα αρρυθμιών υπάρχουν ή κάποιες ελλείψεις και καθυστερήσεις, αυτές είναι επόμενο γιατί ζούμε σε δύσκολες συνθήκες. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης πάντοτε, αυτό είναι ξεκάθαρο» είπε σε άλλο σημείο τη συνέντευξής του.
Εξάλλου, σε ερώτηση εάν θα υπάρξει ανασχηματισμός, ο κ. Πεταλωτής απάντησε: «Αυτή τη στιγμή είναι στη μέση ένα πολύ δύσκολο έργο, πολύ πυκνό έργο και δεν μπορώ να αντιληφθώ πως θα μπορεί να διακοπεί αυτό το έργο με αλλαγή προσώπων. Είναι όμως σαφέστατα επιλογή του πρωθυπουργού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης
- Σαν Ντιέγκο: «Θυσίασε τη ζωή του» ο φύλακας του τζαμιού και πατέρας οκτώ παιδιών – Φιλοναζί οι δράστες
- Το B/innovate ανέδειξε τη νέα γενιά καινοτομίας και δημιουργικότητας
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!
- Γιατί κρατάμε τα κινητά τηλέφωνα στα συρτάρια – Πάνω από 5,3 δισ. αχρησιμοποίητες συσκευές smartphones
- Ηλεκτρικό πατίνι: Οι αλλαγές που έρχονται και γιατί η ασφάλιση μπαίνει όλο και περισσότερο στη συζήτηση
- Οι Μπέκαμ κάνουν χοντρό ταμείο – Αποκαλύφθηκε η τεράστια περιουσία του Ντέιβιντ και της Βικτόρια
- Ιαπωνία: Φοβάται την έλλειψη νάφθας – Τι είναι και γιατί ανησυχούν οι άνθρωποι;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442