
Το μεγαλείο της ομάδας…
ΟΜΑΔΑ. Αυτό είναι το μεγαλείο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Ήταν φοβερό πόση αλληλοκάλυψη υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Εκεί που έβλεπες τον Ντρου να μην μπορεί να βρει διχτάκι, την πρωτοβουλία έπαιρνε άλλος. Όταν ο Καλάθης κολλούσε ο Σάτο αναλάμβανε δράση. Ο Μάριτς μπήκε από τον πάγκο έκανε ότι μπορούσε.
ΟΜΑΔΑ. Αυτό είναι το μεγαλείο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Ήταν φοβερό πόση αλληλοκάλυψη υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Εκεί που έβλεπες τον Ντρου να μην μπορεί να βρει διχτάκι, την πρωτοβουλία έπαιρνε άλλος. Όταν ο Καλάθης κολλούσε ο Σάτο αναλάμβανε δράση. Ο Μάριτς μπήκε από τον πάγκο έκανε ότι μπορούσε.
Και το κεφάλαιο Διαμαντίδης… Όταν είδα το στατιστικό δεν το πίστευα. Είχε 16 πόντους και 9 ασίστ. Ρεκόρ σε τελικό φάιναλ φορ. Και πότε τα έκανε όλα αυτά. Κανείς θα έλεγε ότι απλά διάβαζε το παιχνίδι. Και όμως ταυτόχρονα ήταν και αποτελεσματικός…
Για τον Μπατίστ; Απλά εξαιρετικός. 18 πόντους και πολύ καρδιά… Ο Αμερικανός φιλούσε τη φανέλα στην απονομή και δεν το έκανε για να εντυπωσιάσει.

Ο Φώτσης με την κούπα στο κεφάλι και αγκαλιά το γιό του πανηγύριζε. Ήταν ο τρίτος τίτλος του! Έβαλε το λιθαράκι του και αυτός, απέφυγε τα λάθη και πήρε 7 ριμπάουντ.
Και από εκεί στα αποδυτήρια. Ίσως είδατε τις σκηνές. Όμως είχα τη χαρά να τα ζήσω από κοντά. Ο Σάκοτα μου είχε πει νωρίτερα ο Ομπράντοβιτς δεν χορταίνει ποτέ.

Και ναι αυτό είδα στα μάτια του. Στα 51 του έκανε λες και είχε πάρει το πρώτο του. Όχι ήταν όμως το 8ο. Η αγκαλιά με τον Δημήτρη Διαμαντίδη ήταν απολαυστική. Τα συνθήματα από το στόμα του στα ελληνικά και η απόλυτη ικανοποίηση στο βλέμμα του.
Αυτά από το 6ο. Το επόμενο ραντεβού είναι στην Κωνσταντινούπολη…
Αθηνά Κόδρου
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Άντι Μπέρναμ δίνει άδεια στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν βρετανικές βάσεις – Ποιες αφορά [βίντεο]
- Το Ιράν προειδοποιεί τις ΗΠΑ να μην πλήξουν εγκατάσταση πυρηνικής ενέργειας της χώρας
- Προβλήματα στην Κέρκυρα από έντονα καιρικά φαινόμενα – Στο σκοτάδι τμήμα του νησιού
- Γαλλία: Ποινή ισόβιας κάθειρξης για τους κατά συρροή βιαστές ανηλίκων κάτω των 15 ετών
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Τι σας συμφέρει
- Νεκρός εντοπίστηκε στο γραφείο του γνωστός ποινικολόγος – Σε εξέλιξη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.









