Ανανεώνουν με ΠΑΟΚ Τσουκαλάς και Αθανασιάδης
Δύο παιδιά της οικογένειας του ΠΑΟΚ αναμένεται σύντομα να υπογράψουν το νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα που τους έφερε στο προσκήνιο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Πρόκειται για τον Στέφανο Αθανασιάδη και τον Σταύρο Τσουκαλά, οι οποίοι τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι του 2012, κάτι που αναμένεται σύντομα να αλλάξει και να υπογράψουν μέχρι το 2015.
Κύρκος Βαγγέλης
Δύο παιδιά της οικογένειας του ΠΑΟΚ αναμένεται σύντομα να υπογράψουν το νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα που τους έφερε στο προσκήνιο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Πρόκειται για τον Στέφανο Αθανασιάδη και τον Σταύρο Τσουκαλά, οι οποίοι τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι του 2012, κάτι που αναμένεται σύντομα να αλλάξει και να υπογράψουν μέχρι το 2015.
Ηδη ο Παντελής Κωνσταντινίδης έχει μιλήσει μαζί τους, τους έχει ενημερώσει πως θα μείνουν στην ομάδα, έχουν υπ’ όψιν πάνω κάτω τα χρήματα που θα τους προταθούν και πλέον το μόνο που απομένει είναι η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους της συμφωνίας, που θα γίνει μετά το τέλος των πλέι οφ.
Την Παρασκευή (06/05) κυκλοφόρησε η φήμη πως ο Κλάους θα υπέγραφε, αλλά ουσιαστικά πέρασε από τα γραφεία της Τούμπας για να πάρει τις προσκλήσεις που δικαιούται και τίποτα περισσότερο. Και οι δύο πάντως οφείλουν πολλά στον Μάκη Χάβο για την εξέλιξη που έχουν στην καριέρα τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- IRIS: Πάνω από 3 εκατ. ευρώ αγορές σε φυσικά καταστήματα στον πρώτο μήνα υποχρεωτικής εφαρμογής
- Η DC «ψωνίζει» από τη Marvel για να πατήσει στην κορυφή: Ο σταρ των Avengers που θέλουν στο sequel του Batman
- Τι ισχύει με τον Γιαμπουσέλε στους Νικς: Οι «ματιές» για ανταλλαγή, ο Παναθηναϊκός και η trade deadline
- Πάτρα: Απολογούνται ο τρεις που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 30χρονου Κώστα
- Ρωσία: Χτύπησε την Ουκρανία με πύραυλο Ορέσνικ – «Απάντηση για την επίθεση στο σπίτι του Πούτιν»
- Αναβλήθηκε λόγω βροχής και ακατάλληλου παρκέ το Μπουλς-Χιτ (vids, pics)


