Για αυθαιρεσία, παραλογισμό και παρανομίες κατηγορεί η ΑΕΚ την Πολιτεία
Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία με ανακοίνωσή της κατηγορεί την Πολιτεία για αυθαιρεσία και παραλογισμό, ενώ αναφέρει πως παράνομα και αντισυμβατικά δεν δίνει το μπόνους συμμετοχής και κατάκτησης του κυπέλλου στην Ενωση.
Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία με ανακοίνωσή της κατηγορεί την Πολιτεία για αυθαιρεσία και παραλογισμό, ενώ αναφέρει πως παράνομα και αντισυμβατικά δεν δίνει το μπόνους συμμετοχής και κατάκτησης του κυπέλλου στην Ενωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σήμερα γίναμε μάρτυρες της απόλυτης αυθαιρεσίας και παραλογισμού της Πολιτείας, η οποία μέσω του ελεγχόμενου από αυτή Οργανισμού (ΟΠΑΠ), αφαιρεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ, το bonus συμμετοχής και κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος 2010-2011.
Εντελώς παράνομα, αντισυμβατικά και πριν την έκδοση τελεσίδικης απόφασης των αρμοδίων δικαιοδοτικών οργάνων, η κυβέρνηση επέλεξε, με αυτόν τον τρόπο, να δείξει το «σκληρό» της πρόσωπο ενάντια στην βία.
Κύριοι της Κυβέρνησης και του ΟΠΑΠ συγχαρητήρια! Το πρόβλημα της βίας λύθηκε.
Αντί να ενσκήψετε στα πραγματικά προβλήματα του ποδοσφαίρου τα οποία πολλάκις η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει επισημάνει και για τα οποία ουδέποτε μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε, αναλώνεστε για άλλη μια φορά, σε γελοίες κινήσεις εντυπωσιασμού.
Δεν μας εκπλήσσει όμως…
Με την ίδια προχειρότητα αντιμετωπίζετε το σύνολο των προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H Δύση φοβάται πως η Ρωσία τοποθέτησε Ορέσνικ στη Λευκορωσία
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»