Τετάρτη 06 Μαϊου 2026
weather-icon 22o
Νέα κόντρα κυβέρνησης – ΝΔ με αφορμή χαρακτηρισμούς του Π.Καμμένου για τον πρωθυπουργό

Νέα κόντρα κυβέρνησης – ΝΔ με αφορμή χαρακτηρισμούς του Π.Καμμένου για τον πρωθυπουργό

Να αποδοκιμάσει τις «αισχρές» δηλώσεις του βουλευτή Πάνου καμμένου κάλεσε τον αρχηγό της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής. Ο κ. Καμμένος είχε αποκαλέσει τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου «έμμισθο μπρόκερ διεθνών τοκογλύφων».

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Να αποδοκιμάσει τις «αισχρές» δηλώσεις του βουλευτή Πάνου καμμένου κάλεσε τον αρχηγό της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Ο κ. Καμμένος είχε αποκαλέσει τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου «έμμισθο μπρόκερ διεθνών τοκογλύφων».

Με αφορμή ερώτηση για το είδος της σάτιρας από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, στην οποία προβλήθηκαν αποσπάσματα δηλώσεων του επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Σύρος Καν, ο κ. Πελαωτής είπε ότι η κυβέρνηση δε ασχολείται με εκπομπές σάτιρας.

Επίσης, κατηγόρησε την ΝΔ ότι «με ξεδιάντροπο τρόπο βρήκε πάτημα να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό του Έλληνα πρωθυπουργού. Αν κάλυψαν τα θαυμάσια ‘γαλλικά’ του κ. Μεϊμαράκη στη Βουλή, να απαντήσουν αν υιοθετούν ή όχι τις αισχρές δηλώσεις του κ. Καμμένου».

Ο κ. Πεταλωτής έστρεψε τα βέλη του προς τη ΝΔ και για τη νέα θέση που εξέφρασε σχετικά με την καθιέρωση του 40ωρου στο Δημόσιο, λέγοντας ότι «είναι μπερδεμένη και εγκλωβισμένη στο κυβερνητικό της παρελθόν και πορεύεται χωρίς μπούσουλα και άποψη».

Για την επένδυση στο Ελληνικό

Τη θέση της κυβέρνησης ότι θα τηρηθεί πλήρως η νομιμότητα στην ανάπλαση του Ελληνικού επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής προσθέτοντας ότι “ο άξονας που θα κινηθεί η κυβέρνηση είναι η υπεράσπιση του Δημοσίου συμφέροντος με προστασία του Περιβάλλοντος, με ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων εργασίας”.

Όσο για τις λεπτομέρειες σχετικά με πρόσωπα που δημοσιεύματα τα φέρουν να αναλαμβάνουν επικεφαλείς της εταιρείας που θα δημιουργηθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέπεμψε στις ανακοινώσεις που θα γίνουν όταν ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 06 Μαϊου 2026
Cookies