Νέα κόντρα κυβέρνησης – ΝΔ με αφορμή χαρακτηρισμούς του Π.Καμμένου για τον πρωθυπουργό
Να αποδοκιμάσει τις «αισχρές» δηλώσεις του βουλευτή Πάνου καμμένου κάλεσε τον αρχηγό της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής. Ο κ. Καμμένος είχε αποκαλέσει τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου «έμμισθο μπρόκερ διεθνών τοκογλύφων».
Να αποδοκιμάσει τις «αισχρές» δηλώσεις του βουλευτή Πάνου καμμένου κάλεσε τον αρχηγό της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.
Ο κ. Καμμένος είχε αποκαλέσει τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου «έμμισθο μπρόκερ διεθνών τοκογλύφων».
Με αφορμή ερώτηση για το είδος της σάτιρας από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, στην οποία προβλήθηκαν αποσπάσματα δηλώσεων του επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Σύρος Καν, ο κ. Πελαωτής είπε ότι η κυβέρνηση δε ασχολείται με εκπομπές σάτιρας.
Επίσης, κατηγόρησε την ΝΔ ότι «με ξεδιάντροπο τρόπο βρήκε πάτημα να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό του Έλληνα πρωθυπουργού. Αν κάλυψαν τα θαυμάσια ‘γαλλικά’ του κ. Μεϊμαράκη στη Βουλή, να απαντήσουν αν υιοθετούν ή όχι τις αισχρές δηλώσεις του κ. Καμμένου».
Ο κ. Πεταλωτής έστρεψε τα βέλη του προς τη ΝΔ και για τη νέα θέση που εξέφρασε σχετικά με την καθιέρωση του 40ωρου στο Δημόσιο, λέγοντας ότι «είναι μπερδεμένη και εγκλωβισμένη στο κυβερνητικό της παρελθόν και πορεύεται χωρίς μπούσουλα και άποψη».
Για την επένδυση στο Ελληνικό
Τη θέση της κυβέρνησης ότι θα τηρηθεί πλήρως η νομιμότητα στην ανάπλαση του Ελληνικού επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής προσθέτοντας ότι “ο άξονας που θα κινηθεί η κυβέρνηση είναι η υπεράσπιση του Δημοσίου συμφέροντος με προστασία του Περιβάλλοντος, με ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων εργασίας”.
Όσο για τις λεπτομέρειες σχετικά με πρόσωπα που δημοσιεύματα τα φέρουν να αναλαμβάνουν επικεφαλείς της εταιρείας που θα δημιουργηθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέπεμψε στις ανακοινώσεις που θα γίνουν όταν ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του
- Μεσσηνία: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για εμπρησμούς – Πυροσβέστης και πρώην κοινοτάρχης ανάμεσά τους
- Η κριτική σκέψη δεν αρκεί στην εποχή της AI – Γιατί δεν είναι μόνο θέμα μάθησης αλλά και δημοκρατίας
- Μητσοτάκης: Στήνει αφήγημα δικαίωσης μετά την έκθεση της ΕΕ για το Κράτος Δικαίου – Πυρά στην αντιπολίτευση
- Μαύρος καπνός σκεπάζει τη Μόσχα: Συγκλονιστικές εικόνες μετά τις επιθέσεις της Ουκρανίας στη Ρωσία – 8 νεκροί
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι όταν το ψεύδος αποκαλύπτεται, δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο από το θράσος
- «Θέλημα Θεού; Προφητεία;» – Μέσι και Λουίς ντε λα Φουέντε για το viral κλικ με τον Γιαμάλ – «Μοιραία μαζί»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442