«Είμαστε έτοιμοι για όλα, κάνω ό,τι μου πει ο Μπλατ» δήλωσε ο «Σόφο»
«Εχουμε προπονηθεί σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για όλα», τόνισε ο Σοφοκλής Σxορτσανίτης κατά την αναχώρηση της αποστολής της Μακάμπι για Βαρκελώνη όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στα ημιτελικά της Euroleague. «Και οι τέσσερις ομάδες μπορούν να πάρουν το τρόπαιο», το σχόλιο του τεχνικού των Ισραηλινών, Ντέιβιντ Μπλατ.
Μπαντούνας Ηλίας
«Εχουμε προπονηθεί σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για όλα», τόνισε ο Σοφοκλής Σxορτσανίτης κατά την αναχώρηση της αποστολής της Μακάμπι για Βαρκελώνη όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στα ημιτελικά της Euroleague. «Και οι τέσσερις ομάδες μπορούν να πάρουν το τρόπαιο», το σχόλιο του τεχνικού των Ισραηλινών, Ντέιβιντ Μπλατ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Εχουμε προπονηθεί σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για όλα. Ηρθα εδώ για να κάνω τη δουλειά μου και ό,τι μου ζητήσει ο Μπλατ. Αυτό κάνω όλη τη σεζόν.Εγώ θα βοηθήσω τους συμπαίκτες μου κι εκείνοι εμένα. Εχουμε δώσει τα πάντα για να βρεθούμε εδώ και απομένει άλλη μία νίκη για να φτάσουμε στον τελικό. Πάντοτε αισθάνομαι το ίδιο.
Εχουν απομείνει κάποιες προπονήσεις μέχρι τον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης και πιστεύω ότι σε αυτό το ματς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», σχολίασε ο Ελληνας σέντερ εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την επίτευξη του στόχου.
Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Μπλατ, υπογράμμισε: «Νομίζω πως βρισκόμαστε στην επιθυμητή κατάσταση. Η Ρεάλ έχει τα δικά της πλάνα κι εμείς αισθανόμαστε ασφαλείς. Ολα μοιάζουν καλά στη θεωρία, αλλά όταν μπεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να παλέψεις. Η Ρεάλ είναι μία ομάδα με ικανότητα και ταλέντο. Και οι τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στο φάιναλ φορ μπορούν να πάρουν το τρόπαιο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνάντηση αστέρων: Ο Μέσι έκανε δώρο τη φανέλα του στον Μπάτζιο (pic)
- Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νορβηγίας για τη spider-cam: «Η μπάλα πέφτει ευθεία από τον ουρανό» (vid)
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο στον Έλληνα γκαρντ
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442