
¨Εκπτωτη κηρύχθηκε η ναυτιλιακή εταιρεία της Σύμης «ΑΝΕΣ»
¨Εκπτωτη κηρύχθηκε η ναυτιλιακή εταιρεία της Σύμης «ΑΝΕΣ»
Έκπτωτη κηρύχθηκε, με απόφαση της υφυπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Ελπίδας Τσουρή, η ναυτιλιακή εταιρεία της Σύμης «ΑΝΕΣ ΑΕ», στην οποία είχε ανατεθεί η εξυπηρέτηση των δρομολογιακών γραμμών Ρόδου-Σύμης-Τήλου-Νισύρου-Κω και της γραμμής Ρόδου-Μεγίστης.
Η απόφαση οφείλεται στο γεγονός ότι η εταιρεία δεν εκπλήρωσε την υποχρέωσή της για εμπρόθεσμη ανανέωση της εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης δρομολογίων, όπως προβλέπεται από τις συμβατικές της υποχρεώσεις, καθώς και στο ότι αθέτησε την υποχρέωσή της για πλήρη εκτέλεση των δρομολογίων που είχε αναλάβει.
Το υπουργείο ανέφερε ότι το κενό που προκύπτει θα καλυφθεί προσωρινά «στο μέγιστο δυνατό βαθμό» με άλλο πλοίο, προαναγγέλλοντας επίσης νέο διαγωνισμό μέσα στο Μάιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βολές Σαμαρά: Η απόσυρση οπλικών συστημάτων από Κάρπαθο, Διδυμότειχο, Κύπρο προκαλεί μείζονα ερωτήματα
- Για να γλιτώσουν από τους τουρίστες, οι φώκιες του Ιονίου κρύβονται σε υποβρύχιες φυσαλίδες αέρα
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στο MEGA
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/5): Δράση με Premier League και Ολυμπιακός – Εθνικός στο πόλο
- Τζαβέλλας: Αρνείται να καταθέσει στη Βουλή για τις υποκλοπές – Επικαλείται «διάκριση των εξουσιών»
- Σε κοινή θέα στη ΝΔ η κούρσα διαδοχής – Με το κεφάλι στην άμμο το Μαξίμου
- Μήτσος Αλεξανδρόπουλος: Περί της αρνητικής πείρας του σοσιαλισμού
- Τα πέντε όπλα του Ιράν αν ο Τραμπ δώσει εντολή επίθεσης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442