
Ο Καμενί στάζει μέλι για Βαλβέρδε και λέει «ναι» στον Ολυμπιακό
Τo εγκώμιο του Ερνέστο Βαλβέρδε έπλεξε ο Ιντρίς Καμενί, με τα σενάρια για μια πιθανή συνεργασία τους στον Ολυμπιακό να… φουντώνουν. Στην Κύπρο και στα φιλικά που θα δώσουν οι Ερυθρόλευκοι κριθεί το μέλλον των παικτών που έχουν παραχωρηθεί ως δανεικοί. Το μέλλον των δανεικών θα κριθεί στα φιλικά που θα γίνουν στην Κύπρο.
Το όνομα του Ιντρίς Καμενί παραμένει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, ενώ και ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Eρυθρόλευκων για τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με την καταλανική «Sport», ο γκολκίπερ της Εσπανιόλ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Καταλανική ομάδα το καλοκαίρι, με επόμενο σταθμό της καριέρας του, το λιμάνι του Πειραιά.
Μάλιστα, το… δέλεαρ της συμμετοχής των Πειραιωτών στο Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται να είναι αρκετό για τον 27χρονο, προκειμένου να πάρει την απόφαση να έρθει στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, η συγκεκριμένη εφημερίδα φιλοξενεί και δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναφέρεται στις σχέσεις του με τον Ερνέστο Βαλνέρδε.
«Εχω καλές αναμνήσεις από τον Βαλβέρδε, αν και μπορώ να μιλήσω μόνο για δύο σεζόν που τον είχα προπονητή. Αν ισχύουν όσα λέγονται, τότε είναι τιμή για μένα. Είναι ένας σπουδαίος τεχνικός και το έδειξε και φέτος κατακτώντας το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό».
Το μέλλον κρίνεται στην Κύπρο
Το μέλλον των παικτών που είχε παραχωρήσει ως δανεικούς (Μήτρογλου, Επστάιν, Παπάζογλου, Γκαλίτσιος και Σουμπίνιο) ο Ολυμπιακός θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τις εμφανίσεις τους στα φιλικά που έχουν προγραμματίσει οι Ερυθρόλευκοι στην Κύπρο.
Τους συγκεκριμένους παίκτες, οι οποίοι έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις αναμένεται να περάσουν από το μικροσκόπιο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ωστόσο, ο 47χρονος τεχνικός αναμένεται να λάβει τις τελικές του αποφάσεις αφότου η ομάδα ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις της κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας και τον Απόλλωνα Λεμεσού, το διάστημα 10-12 Μαΐου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Θερμή εισβολή από την ερχόμενη εβδομάδα – Πότε θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος στους 34°C
- ΠΑΣΟΚ: Οι προτάσεις Αυτιά για «χωριά ΑμεΑ» προσβάλλουν τα άτομα με αναπηρία, τις οικογένειές τους και τον πολιτισμό
- Σκιάθος: Ηλεκτρικό πατίνι παρέσυρε πεζό στη Σκιάθο – Συνελήφθη ανήλικος οδηγός
- Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Βάφτισαν τον γιο τους με 3 νονούς
- Φλέγγας στο «in»: «Tιμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό, άνοδο και του χρόνου»
- Η πρόταση του Γιώργου Αυτιά για τα «ειδικά χωριά ΑΜΕΑ» έρχεται από το σκοτεινό παρελθόν





