
Street parties για τον πριγκιπικό γάμο
Ο πριγκιπικός γάμος πλησιάζει και οι Βρετανοί ετοιμάζονται να τον γιορτάσουν διοργανώνοντας street parties! Σύμφωνα με τις αρχές έχουν υποβληθεί περίπου 5.500 αιτήσεις με τις οποίες ζητείται η άδεια να παραχωρηθούν δρόμοι σε γειτονιές προκειμένου - καιρού επιτρέποντος - να στηθούν τραπέζια και οι γείτονες να γευματίσουν παρακολουθώντας από τηλεοπτικούς δέκτες το γάμο του Γουίλιαμ με την Κέιτ.
Πηγή φωτ.:http://queensofvintage.com/tag/street-party
Α, και για να μην ξεχνιόμαστε: από κάτι τέτοια πάρτι πλούτισε η οικογένεια της Κέιτ Μίνλτεντον, η οποία διευθύνει την εταιρίαParty Pieces.
Πέννυ Μπροτζάκη
- Ο Χέιζ-Ντέβις πήγε και στην Ισλανδία… (pics)
- Ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Ιράν: «Είμαστε πολύ σίγουροι και έχουμε ένα λεπτομερές σχέδιο για το Μουντιάλ»
- Αγνοείται ο Παλαιστίνιος που εμφανίστηκε σε ανάρτηση Ισραηλινού στρατιώτη με λεζάντα «Πωλείται»
- Βόμβες Προκόπη Παυλόπουλου κατά Μητσοτάκη: Καταγγέλλει «εργαλειοποίηση» του Συντάγματος
- Ένταση στη Μαύρη Θάλασσα: Ρωσικά μαχητικά αναχαίτισαν κατασκοπευτικό αεροσκάφος της RAF
- Athens Defence Summit: Πάρτυ κυβερνητικής διαπλοκής με την εταιρεία διοργάνωσης των γόνων και η σκιά του Γρηγόρη Δημητριάδη







