Πολλά τα προβλήματα στη Μπαρτσελόνα ενόψει Ρεάλ
Με αρκετά προβλήματα θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι Μάξγουελ, Αντριάνο είναι εκτός αποστολής και με δεδομένη και την απουσία του Αμπιντάλ, το μεγάλο πρόβλημα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Με αρκετά προβλήματα θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι Μάξγουελ, Αντριάνο είναι εκτός αποστολής και με δεδομένη και την απουσία του Αμπιντάλ, το μεγάλο πρόβλημα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Εκεί όπου ο Πεπ Γκουαρντιόλα προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Κάρλες Πουγιόλ, που χθες προπονήθηκε κανονικά. Αντίθετα, ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αντρές Ινιέστα, που είναι όμως στην αποστολή.
Αναλυτικά η αποστολή της Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Πίντο, Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Μιλίτο, Μοντόγια – Τσάβι, Ινιέστα, Μασεράνο, Κειτά, Μπούσκετς, Τιάγκο Αλκαντάρα, Φοντάς, Σέρχι Ρομπέρτο, Βίγια, Πέδρο, Αφελάι, Γεφρέν, Μέσι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Λύγισε» ο Λουίς Ντίας: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της Κολομβίας (vid)
- Ολυμπιακός: Πρώτο φιλικό με αντίπαλο τη Ρακόφ
- «Μπαμ» στην Αμερική: «Έκλεισε στον Παναθηναϊκό ο Γιαμπουσέλε»
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442