
Στα χέρια Σομαλών πειρατών παραμένει το ελληνόκτητο πλοίο «MV Eagle»
Στα χέρια Σομαλών πειρατών εξακολουθεί να παραμένει το ελληνόκτητο πλοίο «MV Eagle» με σημαία Κύπρου, που είχε καταληφθεί στις 17 Ιανουαρίου νοτιοανατολικά του Ομάν με πλήρωμα 25 Φιλιππινέζους και ενώ ήταν φορτωμένο με 52 τόνους μετάλλευμα. Η διαχειρίστρια εταιρεία ανακοίνωσε ότι είναι λανθασμένες οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν την Κυριακή του Πάσχα από διεθνή πρακτορεία περί απελευθέρωσης του πλοίου.
Στα χέρια Σομαλών πειρατών εξακολουθεί να παραμένει το ελληνόκτητο πλοίο «MV Eagle» με σημαία Κύπρου, που είχε καταληφθεί στις 17 Ιανουαρίου νοτιοανατολικά του Ομάν με πλήρωμα 25 Φιλιππινέζους και ενώ ήταν φορτωμένο με 52 τόνους μετάλλευμα.
Σύμφωνα με τη διαχειρίστρια εταιρεία PEROSEA SHIPPING CO, η είδηση που μεταδόθηκε την Κυριακή του Πάσχα από ξένα πρακτορεία σχετικά με την απελευθέρωση του πλοίου, δεν αφορά το «MV Eagle», αλλά προφανώς κάποιο άλλο πλοίο και έχει γίνει λάθος στο όνομα.
Η εταιρεία αναφέρει μάλιστα, ότι η πληροφορία που μεταδόθηκε από ξένα μέσα, τους έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα, γιατί βρίσκονται στη φάση των διαπραγματεύσεων για την απελευθέρωσή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρουμανία: Κατέρριψε δεύτερο drone που παραβίασε τον εναέριο χώρο της
- Άργος: Επεισόδια στην πορεία για τον 20χρονο Θοδωρή – Ένταση μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ
- Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα για το φιλικό με την Άλκμααρ (pic)
- Με νέα ρεκόρ έκλεισε η διαδικασία υποβολής φορολογικών δηλώσεων
- Εθνική Ελλάδας: Η ημέρα και η ώρα του μεγάλου τελικού στο World Cup
- Ηράκλειο: Φωτιά κοντά σε Μπαδιά και Δραπέτι, χωριά του Δήμου Μινώα – Σηκώθηκε ελικόπτερο