Κινδυνεύει η αποπεράτωση της οδού Μουδανιά-Ποτίδαια, προειδοποιεί ο Γ.Μαγκριώτης
Τον κώδωνα του κινδύνου για το τμήμα Μουδανιά-Ποτίδαια του οδικού άξονα της Χαλκιδικής έκρουσε ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης, ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή.
Δουρμούσογλου Μιχάλης
Τον κώδωνα του κινδύνου για το τμήμα Μουδανιά-Ποτίδαια του οδικού άξονα της Χαλκιδικής έκρουσε ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης, ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή.
Η υλοποίηση του έργου καθυστερεί εξαιτίας των απαλλοτριώσεων, αλλά και των ενστάσεων των παρόδιων επαγγελματιών, που φοβούνται ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα στη δουλειά τους.
«Προτείνω να γίνει και μια τελευταία συνάντηση όλων των αρμοδίων φορέων της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης, όπως και της ομάδας των επαγγελματιών της περιοχής για να εξεταστούν για μια ακόμη φορά όλα τα ενδεχόμενα», δήλωσε ο κ.Μαγκριώτης.
«Θέλω να τονίσω ότι εάν τώρα δεν υπάρξει συμφωνία για να δεσμευτούν οι ανάλογοι πόροι, από τους τελευταίους που έχουν μείνει στο τομεακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, τότε θα περάσουν πολλά χρόνια για να κατασκευαστεί το έργο αυτό, έργο απαραίτητο για την ανάπτυξη της Χαλκιδική, την οδική ασφάλεια, για τους ανθρώπους την Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης όπως για κάθε επισκέπτη της περιοχής», πρόσθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ινδία: Καταργεί από Δευτέρα τα ανώτατα όρια στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού
- Τι λένε οι αναλυτές για την επίθεση του Ιράν στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)


