
Μετά το Πάσχα ξεκινά διάλογος για τους συμβασιούχους του Δήμου Αθηναίων
Σε διάλογο θα καλέσει μετά το Πάσχα τους συμβασιούχους του Δήμου Αθηναίων ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, για να ξεκινήσει η συζήτηση για τα προβλήματά τους.
Σε διάλογο θα καλέσει μετά το Πάσχα τους συμβασιούχους του Δήμου Αθηναίων ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, για να ξεκινήσει η συζήτηση για τα προβλήματά τους.
Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, τη Μ.Δευτέρα, ο κ. Καμίνης χαιρέτισε το γεγονός ότι «το δημοτικό συμβούλιο συνεδριάζει ξανά στο φυσικό και νόμιμο χώρο του, μετά από τρεις συνεδριάσεις, που λόγω της κατάληψης του δημαρχειακού μεγάρου πραγματοποιήθηκαν σε άλλο χώρο».
Πρόσθεσε, δε, ότι «η κατάληψη δεν είναι ο καλύτερος τρόπος διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους» και υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση μεταξύ του δήμου και των συμβασιούχων, για το πρόβλημα των οποίων δε φέρει καμία ευθύνη η παρούσα δημοτική αρχή».
Ο δήμαρχος Αθηναίων κατέληξε, λέγοντας ότι θα τηρήσει την υπόσχεση που είχε δώσει για έναρξη συζήτησης με τους συμβασιούχους μόλις λήξει η κατάληψη, διευκρινίζοντας ότι αυτό θα γίνει τη βδομάδα αμέσως μετά την Ανάσταση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καρυστιανού: Στόχος η αυτοδυναμία, καμία συνεργασία με συστημικό κόμμα – Πυρά εξαπολύει σε Μητσοτάκη και Τσίπρα
- «Ο Χάρπερ είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού για αντί-Σορτς»
- Οι λάτρεις της Ferrari αποφάσισαν – Κόλαφος η ετυμηγορία για το Luce
- Επεισόδια στην Αλβανία: Ένας Έλληνας ανάμεσα στους τραυματίες – Διαμαρτύρονται για έργα σε προστατευόμενη παράκτια ζώνη
- Ελπιδοφόρος: Η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής για την αδιαθεσία του
- «Είμαι έτοιμος να παίξω σε ένα άλλο πρωτάθλημα»: Ο Λεάο ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Μίλαν (vid)