«Κλείδωσε» την άνοδο η Παναχαϊκή, στο κόλπο Ψαχνά, Βύζας, Ρόδος και Πλατανιάς
Τους τρεις βαθμούς της νίκης πανηγύρισε στην Κρήτη η Παναχαϊκή και έκανε ταυτόχρονα ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον πρώτο όμιλο της Football League 2.
Τους τρεις βαθμούς της νίκης πανηγύρισε στην Κρήτη η Παναχαϊκή και έκανε ταυτόχρονα ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον πρώτο όμιλο της Football League 2. Η ομάδα της Αχαΐας επικράτησε 2-1 του υποβιβασμένου Ολυμπιακού Χερσονήσου και έφτασε τους 58 βαθμούς. Πλέον χρειάζεται έναν ακόμη βαθμό για να στεφθεί και τυπικά πρωταθλήτρια.
Μεγάλη ανατροπή για τον Ηρακλή Ψαχνών. Στην αναμέτρηση με τον Ασπρόπυργο αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 πήρε τη νίκη με 3-2 και διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση του ομίλου. Στην τρίτη θέση ο Βύζας Μεγάρων, επικράτησε 2-1 στη Σαλαμίνα του τοπικού Αίαντα. Στο παιχνίδι της ανόδου στη Football League διατηρήθηκε ο Πλατανιάς Χανιών, μετά την εντυπωσιακή νίκη 4-2 επί της Κορίνθου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Football League 2:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Με κορυφαίους τους Χαϊδεμένος και Μπουζούλα, που σημείωσαν από 14 πόντους έκαστος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 72-65 τον Προμηθέα Πατρών και κατέκτησε το 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.
Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα με 71-57 του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική GBL και σε περίπτωση που οι «κυανέρυθροι» ηττηθούν από τον Άρη, τότε θα υποβιβαστούν στην Α2 ανδρών.