Οι διαιτητές Χρήστος Χριστοδούλου, Σπύρος Γκόντας και Γιώργος Τανατζής θα διευθύνουν τη «μητέρα των μαχών» στο ΣΕΦ, για την 25η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Αυτά τα τρία ονόματα προέκυψαν από την κληρωτίδα το μεσημέρι της Πέμπτης, στην κλήρωση της ΚΕΔ, για τον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, από τον οποίο θα κριθεί ουσιαστικά η κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Αρχικά στην κληρωτίδα μπήκαντα οι: Χριστοδούλου, Τανατζής, Γκόντας, Σχινάς και Πηλοϊδης. Απ’ αυτούς τους πέντε κληρώθηκαν οι Τανατζής και Γκόντας. Τα ονόματα των τριών που δεν κληρώθηκαν ξαναμπήκαν στην κληρωτίδα μαζί με τους Κορομηλά και Φούφη και βγήκε ο Χρήστος Χριστοδούλου.
Ο γκαρντ της Παρί Ναντίρ Χίφι στην πρόβλεψή του για για το ποιες ομάδες που θα καταφέρουν να προκριθούν στο Final Four, αφήνει εκτός τους δύο «αιωνίους» του ελληνικού μπάσκετ.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ για την 34η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι πέμπτος στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Βγαίνει στο «σφυρί» για 60 εκατ. ευρώ