
Κανονικά προπονήθηκαν οι Μίτσελ, Δέλλας
Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μανόλο Χιμένεθ στην προπόνηση της ΑΕΚ, αφού είδε τους Μίτσελ και Τραϊανό Δέλλα να παίρνουν μέρος σε όλο το πρόγραμμα χωρίς να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα.
Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μανόλο Χιμένεθ στην προπόνηση της ΑΕΚ, αφού είδε τους Μίτσελ και Τραϊανό Δέλλα να παίρνουν μέρος σε όλο το πρόγραμμα χωρίς να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα.
Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι απόλυτα έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής (17/04) κόντρα στον Ηρακλή στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ και πλέον είναι στην ευχέρεια του Ισπανού τεχνικού το εάν θα τους χρησιμοποιήσει.
Για το παιχνίδι με τον Γηραιό εκτός πλάνων είναι σίγουρα οι Καράμπελας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος και Μανωλάς, που είναι τιμωρημένοι.
Τέλος, στην σημερινή (14/04) προπόνηση της ΑΕΚ συμμετείχε και ο Φαμπρίς Φοκόμπο Ατούντ, ο οποίος δοκιμάζεται από τον Μανόλο Χιμένεθ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κολυδάς: Έρχεται ζέστη αλλά όχι ακραίος καύσωνας λέει ο γνωστός μετεωρολόγος
- Duffy: Μεγάλη επιστροφή μετά από 16 χρόνια σιωπής – Διαβάστε ολόκληρη τη σπαρακτική μαρτυρία της
- Νέα Δημοκρατία: «Καρφιά» Κατσανιώτη για Χρυσοχοΐδη – «Παραβατικότητα υπάρχει και εκτός Αττικής»
- Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Κώτσιρα
- Φάλαινα – φυσητήρας εμφανίστηκε στη Χαλκιδική
- Ο Έλον Μασκ προκάλεσε εν γνώσει του ζημιά σε επενδυτές του Τουίτερ λέει δικαστήριο, παρά την αίτηση αναίρεσης


