
Intrasoft International: Νέες συμβάσεις με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Ευρύ φάσμα Τεχνολογιών της Πληροφορίας (ΤΠ), επιλέχθηκε να παρέχει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή η Intrasoft International, με την αξία του έργου να υπολογίζεται στα 30 εκατ. ευρώ μέσα στα επόμενα 4 χρόνια.Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το έργο εντάσσεται στη σύμβαση-πλαίσιο ESP DESIS II, η οποία αποτελεί τη σημαντικότερη σύμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον τομέα της […]
Ευρύ φάσμα Τεχνολογιών της Πληροφορίας (ΤΠ), επιλέχθηκε να παρέχει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή η Intrasoft International, με την αξία του έργου να υπολογίζεται στα 30 εκατ. ευρώ μέσα στα επόμενα 4 χρόνια.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το έργο εντάσσεται στη σύμβαση-πλαίσιο ESP DESIS II, η οποία αποτελεί τη σημαντικότερη σύμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον τομέα της Πληροφορικής.
Με την υπογραφή διαδοχικών ειδικών συμβάσεων με τη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής (DG DIGIT) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Intrasoft International θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην παροχή ποικίλων υπηρεσιών ΤΠ στις Γενικές Διευθύνσεις και οργανισμούς της Επιτροπής.
Η σύμβαση ESP DESIS II χωρίζεται σε έξι τμήματα (Lots) και καλύπτει την ανάπτυξη, εφαρμογή και συντήρηση συστημάτων πληροφοριών που σχετίζονται με τη διαχείριση εγγράφων, διαδικτυακού υλικού και γεωγραφικών δεδομένων, καθώς επίσης και τα εργαλεία ανάλυσης πληροφοριών και δεδομένων. Η εν λόγω σύμβαση προβλέπει ακόμη την παροχή υπηρεσιών στον τομέα της ασφάλειας και της ποιότητας πληροφοριών, καθώς και στην υποστήριξη των χρηστών. Στο πλαίσιο των νέων αυτών συμβάσεων, η Intrasoft International θα συνεργάζεται σε κοινοπραξία με τις εταιρίες Unisys, Iris, Sogeti, Reggiani, καθώς και με τις INEUM, EVERIS και IBM.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Optansia & Guerrilla» σε σκηνοθεσία Γιώργου Δάμπαση στο Θέατρο Αργώ
- Λιοσίων: Ξεκινά προσπάθεια αφύπνισης της 16χρονης – Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την τρελή πορεία της μηχανής
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για την 13χρονη που έπεσε από μπαλκόνι σχολείου στο Χαϊδάρι – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ
- Mabu: Μια απλή άσκηση που κάνει τη διαφορά
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για 300.000 δικαιούχους – Τα κριτήρια
- Εμπόδιο στη συνέχιση των συνομιλιών η στάση των ΗΠΑ, λέει το Ιράν – Στο Πακιστάν αναμένεται σήμερα ο Βανς
- Συνταγή: Μουσακάς χωρίς κιμά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442