
Ασφαλιστικά μέτρα του Παναθηναϊκού για Χριστοφιδέλη
Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την Τρίτη στο πρωτοδικείο ασφαλιστικά μέτρα κατά της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ, ζητώντας να μην ξεκινήσει η ημιτελική φάση αν δεν βγει η απόφαση για τη συμμετοχή ή όχι του Κώστα Χριστοφιδέλη από το ΑΣΕΑΔ.
Πέππας Παναγιώτης
Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την Τρίτη στο πρωτοδικείο ασφαλιστικά μέτρα κατά της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ, ζητώντας να μην ξεκινήσει η ημιτελική φάση αν δεν βγει η απόφαση για τη συμμετοχή ή όχι του Κώστα Χριστοφιδέληαπό το ΑΣΕΑΔ.
Σημειωτέων ότι τα play off είναι προγραμματισμένο να αρχίσουν αύριο (Τετάρτη) με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό.
Παρόμοια κίνηση, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα μία ημέρα πριν την έναρξη των play off είχε κάνει και πέρσι ο Ηρακλής για τον μηδενισμό του στο ματς με τον Άρη, όπου μία… μπύρα είχε προσγειωθεί στον Νίκο Ρουμελιώτη, γεγονός το οποίο έριξε τον Γηραιό μια θέση πιο κάτω.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Το λευκό κρασί που επιστρέφει και φέρνει μαζί του τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις
- Για ποιους χτυπάει η καμπάνα της εφορίας
- ΕΛΑΣ: Οι αλχημιστές του Μεγάρου Μαξίμου επιμένουν στα μαθηματικά του «Μπακαλόγατου»
- Γεραπετρίτης από Τόκιο: Η Ελλάδα αποτελεί μια πραγματική πύλη της Ιαπωνίας προς την Ευρώπη και τον κόσμο
- Τσουκαλάς για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η απόφαση της EPPO αποδεικνύει πως το σκάνδαλο ήταν γαλάζιο – Μετά την ύβρη έρχεται η νέμεσις
- Ο Άρης Betsson και ο Παναθηναϊκός συμφώνησαν προφορικά για Τολιόπουλο