
Η Ιαπωνία δεν θα μετάσχει στο Copa America λόγω των επιπτώσεων του σεισμού
Η Ιαπωνία δεν θα μετάσχει στο Copa America λόγω των επιπτώσεων του σεισμού
Η Ιαπωνία αποφάσισε να μη συμμετάσχει στο Copa America που είχε προσκληθεί και το οποίο θα γίνει τον Ιούλιο στην Αργεντινή, λόγω της κατάστασης στη χώρα μετά το σεισμό της 11ης Μαρτίου, ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της Νότιας Αμερικής (CONMEBOL).
«Προτεραιότητά μας είναι να σωθούν ζωές και η ανοικοδόμηση του έθνους μας. Λυπούμαστε που δεν είμαστε σε θέση να συμμετάσχουμε στο Κόπα Αμέρικα», δήλωσε ο πρόεδρος της ιαπωνικής ομοσπονδίας, Γιούνγκι Ογκούρα στον επικεφαλής της CONMEBOL, Νίκολας Λεόζ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στην έδρα της νοτιοαμερικάνικης συνομοσπονδίας, στην πόλη Ασουνθιόν.
Η Ιαπωνία και το Μεξικό είναι οι χώρες που έχουν επίσημα προσκληθεί να συμμετάσχουν φέτος στο Κόπα Αμέρικα, το οποία θα φιλοξενήσει η Αργεντινή (1-24 Ιουλίου).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δουδωνής: Δεν υπάρχει πραγματικό σενάριο να επιστρέψει ο Τσίπρας στη διακυβέρνηση – Θα έλεγα στον Δούκα, «Forget it, Harris»
- Σιάτλ: Οδηγός ακολούθησε τις οδηγίες του GPS και… μπήκε στις γραμμές του τραμ
- Νεπάλ: Ορειβάτης που είχε χαθεί στο Έβερεστ, βρέθηκε ζωντανός έξι ημέρες αργότερα
- Παραδόθηκε το νέο δημαρχείο στο Δήμο Βέλου-Βόχας
- Ισραήλ: Κλιμακώνει τον εποικισμό – Σχεδιάζει κατασκευή νέων εβραϊκών κατοικιών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Από κάπνισμα μελισσών η φωτιά στο λόφο της Φιλοθέης – Αναζητούνται οι μελισσοκόμοι


