Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Τις… καμπάνες της Μητρόπολης κρούει ο Γόντικας για τον Παναθηναϊκό

Τις… καμπάνες της Μητρόπολης κρούει ο Γόντικας για τον Παναθηναϊκό

Τον κώδωνα του κινδύνου, ή μάλλον «τις καμπάνες της Μητρόπολης» έκρουσε ο Δημήτρης Γόντικας ενόψει πλέι οφ. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Τριφυλλιού υπογράμμισε για την αγωνιστική πτώση του Τριφυλλιού και αναφέρθηκε και στους Γεωργιάδη και Ανάκογλου όπως και στο κατά πόσο τα διοικητικά επηρεάζουν τους παίκτες του Τριφυλλιού. Φερέιρα: «Δεν παίξαμε καν»!

Τον κώδωνα του κινδύνου, ή μάλλον «τις καμπάνες της Μητρόπολης» έκρουσε ο Δημήτρης Γόντικας ενόψει πλέι οφ. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Τριφυλλιού υπογράμμισε για την αγωνιστική πτώση του Τριφυλλιού και αναφέρθηκε και στους Γεωργιάδη και Ανάκογλου όπως και στο κατά πόσο τα διοικητικά επηρεάζουν τους παίκτες του Τριφυλλιού.

Ήταν καμπανάκι εν όψει πλέι οφ αυτή η εμφάνιση;

«Μας ανησυχήσει όλους αυτή η εικόνα, πράγματι ήταν πολύ κακή μέρα. Δεν καταφέραμε να κάνουμε ούτε μια φάση σε ολόκληρο το παιχνίδι. Δεν είναι μικρό καμπανάκι, είναι σαν να βαράνε οι καμπάνες της μητρόπολης. Αυτό που έχουμε ως στόχο είναι η δεύτερη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να διατηρήσουμε τη διαφορά που έχουμε τώρα. Με εμφανίσεις σαν την σημερινή δεν θα μπορέσουμε να το κάνουμε και αυτό πρέπει να αλλάξει παρ’ αυτά. Θα πάρουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για να δούμε τη πρέπει να γίνει. Δεν μίλησα στους παίκτες σήμερα, δεν γίνονται εν θερμό αυτά».

Είχατε επαφή για τους Γεωργιάδη και Ανάκογλου; «Όχι δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Όλα αυτά θα κριθούν άλλη στιγμή. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι τα εσωτερικά μας θέματα και το πώς θα βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Τα διοικητικά επηρεάζουν τους παίκτες; «Στον αθλητισμό δεν υπάρχει τίποτα που να είναι εντελώς άσχετο, αλλά αυτό αφορά άλλες διαδικασίες του συλλόγου. Είναι σαν να με ρωτάτε αν κάποιος που ζει στην Ελλάδα σήμερα, επηρεάζεται απ’ όσα συμβαίνουν. Προφανώς. Αλλά όλοι είμαστε επαγγελματίες και στη δουλεία του ο καθένας πρέπει να φροντίζει να επηρεάζεται όσο το δυνατόν λιγότερο. Αυτό είναι το μήνυμα».

Φερέιρα: «Δεν παίξαμε καν»

Απογοητευμένος από την εμφάνιση και την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανσερραϊκό ήταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Τριφυλλιού χαρακτήρισε «δίκαιη» τη νίκη των Λιονταριών, ωστόσο εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα. Παράλληλα ο Ιβηρας προπονητής δεν θέλησε να πάρει θέση στο κατά πόσο ο Γεωργιάδης θα ενδιέφερε τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικα ο Φερέιρα απάντησε:

Για την εικόνα του παιχνιδιού: «Δεν λειτούργησε τίποτα για μας. Ουσιαστικά, δεν παίξαμε και δεν είναι πάντοτε εύκολο να το εξηγήσω. Τις τελευταίες εβδομάδες κάνουμε καλή δουλειά στη προπόνηση, επί δύο εβδομάδες προπονηθήκαμε πολύ καλά και αυτά τα οποία πιστεύαμε για τον σημερινό αγώνα, ήταν αισιόδοξα. Αλλά, δεν παίξαμε. Φαίνεται ότι η ευθύνη είναι δική μου. Δεν νομίζω ότι τα πράγματα έχουν να κάνουν με το κίνητρο ή όχι. Ολοι γνωρίζουμε ότι ακολουθούν τα πλέι οφ. Ολοι οι παίκτες που έχουν τα συμβόλαια γι’ αυτή τη χρονιά ξέρουν την σημασία των πλέι οφ. Για τους επαγγελματίες παίκτες είναι σημαντικά τα πλέι οφ. Αρα, δεν μπορώ κι εγώ να εξηγήσω το σημερινό.

«Η αλήθεια είναι ότι για τα πλέι οφ μεσολαβεί ακόμη ένας μήνας. Εγώ πιστεύω σε αυτή την ομάδα και σε αυτούς τους παίκτες και είμαι σίγουρος ότι και οι παίκτες λόγω του ονόματος και του γοήτρου του συλλόγου, κατανοούν ότι δεν μπορούμε να δείχνουμε εικόνες όπως η σημερινή. Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τη δικαιολογημένη κριτική»

Για το αν είδε αδιάφορους ποδοσφαιριστές: «Όχι, η λέξη αδιάφορη δεν είναι σωστή. Αυτό που είδα απ’ όλους τους παίκτες μου είναι να βρίσκονται μακράν εκτός των δυνατοτήτων τους. Κι είναι προφανές ότι υπό αυτές τις συνθήκες η ομάδα δεν λειτουργεί σωστά».

Σε ερώτηση για το κατά πόσο ο νεαρός Γεωργιάδης ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Δεν θα μιλήσω για παίκτες. Και για να τελειώσω θα ήθελα να πω, πέραν του ότι πρέπει να συγχαρώ τον Πανσερραϊκό και θα πω ότι η νίκη του είναι δίκαιη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο