
Μεικτά πρόσημα στις ευρωπαϊκές αγορές και τη Γουόλ Στριτ τη Δευτέρα
Με μικρές μεταβολές και ανάμεικτα πρόσημα έκλεισαν οι δείκτες των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων τη Δευτέρα, αν και οι πανευρωπαϊκοί δείκτες παρέμειναν σε υψηλά τριών εβδομάδων. Στο πράσινο ο Dow Jones και Nasdaq στη Νέα Υόρκη, οριακά χαμηλότερα o S&P.
Ψυχογιός Βασίλης
Με μικρές μεταβολές και ανάμεικτα πρόσημα έκλεισαν οι δείκτες των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων τη Δευτέρα, αν και οι πανευρωπαϊκοί δείκτες παρέμειναν σε υψηλά τριών εβδομάδων. Στο πράσινο ο Dow Jones και Nasdaq στη Νέα Υόρκη, οριακά χαμηλότερα o S&P.
Στην Ευρώπη, στο κόκκινο έκλεισαν οι μετοχές των τραπεζικών Deutsche Bank, Commerzbank, Societe Generale, Credit Agricole, Lloyds, Barclays.
H μετοχή της γαλλικής Rhodia εκτοξεύτηκε κατά 48% μετά την προσφορά εξαγοράς από τη βελγική εταιρεία χημικών Solvay.
Στη Νέα Υόρκη, μεικτά ήταν τα πρόσημα για τις μετοχές των χρηματοπιστωτικών: Στο πράσινο οι Bank of America, JPMorgan, στο κόκκινο οι Citigroup, Wells Fargo, Goldman Sachs.
Ανοδικά κινήθηκε και η τιμή του πετρελαίου, που σκαρφάλωσε πάνω από τα 108 δολάρια το βράδυ της Δευτέρας.
Στη Φρανκφούρτη, ο DAX30 έκλεισε με οριακή υποχώρηση 0,06% ενώ ο CAC40 στο Παρίσι υποχώρησε κατά 0,3%. Άνοδο 0,12% κατέγραψε και ο FTSE100 στο Λονδίνο.
Στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones έκλεισε στις 12.400,03 μονάδες με άνοδο 0,19% ενώ ο Nasdaq έκλεισε οριακά ενισχυμένος κατά 0,03%. Με οριακή υποχώρηση 0,01% έκλεισε και ο S&P500.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΑΔΕ: Σε ισχύ η αποδέσμευση τραπεζικών λογαριασμών οφειλετών
- ΜΚΟ καταγγέλλουν: Μετανάστες στα κέντρα κράτηση της ICE στο Τέξας υφίστανται ξυλοδαρμούς και κακοποίηση
- Σχίσμα του 1054: Η ενότητα των Εκκλησιών θα επέλθει μια μέρα, και θα επέλθει ντε φάκτο
- Δήμος Ιθάκης: Ξεκινούν οι εργασίες επισκευής του Δημοτικού Γηπέδου στο Βαθύ
- To supermodel Πoλίνα Πορίζκοβα στα 61 της – Έσπασε την παράδοση του νυφικού στον γάμο της με τον Τζεφ Γκόλντσταϊν
- Κιλκίς: Δύο συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιών από αμέλεια

