Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Στο κολυμβητήριο του Πειραιά πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (29-03) σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του αγώνα πόλο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που θα γίνει εκεί το Σάββατο (02-04), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών.
Χαλιλάϊ Ανδρέας
Στο κολυμβητήριο του Πειραιά πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (29-03) σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του αγώνα πόλο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που θα γίνει εκεί το Σάββατο (02-04), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών.
Στη σύσκεψη μετείχαν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, των δύο σωματείων, καθώς και της ΚΟΕ. Αποφασίστηκε ότι θα επιτραπεί κανονικά είσοδος φιλάθλων των Ερυθρολεύκων στις εξέδρες του κολυμβητηρίου, με την Αστυνομία να ξεκαθαρίζει ότι θα πραγματοποιήσει αυστηρούς ελέγχους κατά την είσοδο των θεατών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442