Αποχώρησε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ίβιτς
Νέο πρόβλημα πρέκυψε στον ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος αποχώρησε προληπτικά για από την προπόνηση της Τρίτης του «δικεφάλου», λόγω ελαφρών ενοχλήσεων στο γόνατο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την Τετάρτη.
Νέο πρόβλημα πρέκυψε στον ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος αποχώρησε προληπτικά για από την προπόνηση της Τρίτης του «δικεφάλου», λόγω ελαφρών ενοχλήσεων στο γόνατο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την Τετάρτη.
Από εκεί και πέρα, ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια γυμνάστηκε για μία ακόμη μέρα σε χαλαρούς ρυθμούς αποφεύγοντας να πιέσει το πόδι του. Το ίδιο έκανε και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ενόπλων.
Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Φιλομένο, ενώ εκτός των διεθνών απουσίαζε και ο Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος βρίσκεται με άδεια στην Ιταλία. Η προπόνηση της Τετάρτης (30/3) θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στη Σουρωτή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Ο Κόλμαν Ντομίνγκο δεν θεωρεί ότι το «Michael» αποκρύπτει την αλήθεια
- Πως το παρελθόν επηρεάζει τις σχέσεις μας
- Ο Μπίλι Πόρτερ έχει να λάβει πρόσκληση για το Met Gala από το 2019
- Ρωσία: Οι ΗΠΑ έχουν απορρίψει το διεθνές δίκαιο, ενδιαφέρονται μόνο για τα συμφέροντά τους, δηλώνει ο Λαβρόφ
- Μέση Ανατολή: Ελεύθερος ο δημοσιογράφος που είχε φυλακιστεί στο Κουβέιτ επειδή κάλυπε τον πόλεμο
- Πρόγραμμα «Προλαμβάνω»: Προς ένταξη και ο γονιδιακός έλεγχος για καρκίνο μαστού



