Αποχώρησε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ίβιτς
Νέο πρόβλημα πρέκυψε στον ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος αποχώρησε προληπτικά για από την προπόνηση της Τρίτης του «δικεφάλου», λόγω ελαφρών ενοχλήσεων στο γόνατο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την Τετάρτη.
Νέο πρόβλημα πρέκυψε στον ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος αποχώρησε προληπτικά για από την προπόνηση της Τρίτης του «δικεφάλου», λόγω ελαφρών ενοχλήσεων στο γόνατο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την Τετάρτη.
Από εκεί και πέρα, ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια γυμνάστηκε για μία ακόμη μέρα σε χαλαρούς ρυθμούς αποφεύγοντας να πιέσει το πόδι του. Το ίδιο έκανε και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ενόπλων.
Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Φιλομένο, ενώ εκτός των διεθνών απουσίαζε και ο Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος βρίσκεται με άδεια στην Ιταλία. Η προπόνηση της Τετάρτης (30/3) θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στη Σουρωτή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του Σαμ Νιλ
- Silicon Valley: Ο «χρυσός κανόνας» του Τζεφ Μπέζος υπό αμφισβήτηση – «Οι δύο πίτσες είναι πλέον πολλές»
- Από την 4η Ιουλίου ως την Ημέρα της Βαστίλης – Πώς Γαλλία και ΗΠΑ αναδιαμορφώνουν τα έθνη τους μέσω τελετουργίας
- Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup και οι αντίπαλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων






