Το Ελληνικό Κρασί «Αντάμα» πήγε στο Harrods
Το βιολογικό κρασί Αντάμα, της εταιρείας Mediterra Οινοποιητική, επέλεξε το πασίγνωστο κατάστημα Harrods του Λονδίνου και το τοποθέτησε στα ράφια του, δίπλα σε αναγνωρισμένα Gewurztraminer και Riesling.
Το βιολογικό κρασί Αντάμα, της εταιρείας Mediterra Οινοποιητική, επέλεξε το πασίγνωστο κατάστημα Harrods του Λονδίνου και το τοποθέτησε στα ράφια του, δίπλα σε αναγνωρισμένα Gewurztraminer και Riesling. Με αυτήν την επιτυχία αποδεικνύεται ότι μια παραδοσιακή ελληνική ποικιλία (Κοτσιφάλι) και μία διεθνής (Cabernet Sauvignon) μπορούν να πορευτούν «Αντάμα» με στόχο την αρμονία και την πολύχρονη εξέλιξη. Το Αντάμα έχει βαθύ κόκκινο χρώμα με πορφυρές αντανακλάσεις, σμιλευμένες τανίνες, νόστιμη οξύτητα και πολύ ευχάριστη επίγευση. Για περισσότερες πληροφορίες: www.mediterrawines.gr.
ΔΗΩ – Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442