
Έγινε η κλήρωση του διαγωνισμού: Γευσιγνωσία σπάνιων ελληνικών τυριών και κρασιών στο εστιατόριο MILOS του Χίλτον – Κερδίστε προσκλήσεις
Σήμερα Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ξεχωριστή εκδήλωση διοργανώνει το House of Wine, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα για τους απανταχού φίλους του κρασιού, το μεσημέρι της Κυριακής 3 Απριλίου στον Prive χώρο του Εστιατορίου MILOS στο Ξενοδοχείο Χίλτον.
Σήμερα Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ξεχωριστή εκδήλωση διοργανώνει το House of Wine, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα για τους απανταχού φίλους του κρασιού, το μεσημέρι της Κυριακής 3 Απριλίου στον Prive χώρο του Εστιατορίου MILOS στο Ξενοδοχείο Χίλτον.
Οι νικητές που κερδίζουν μία διπλή πρόσκληση για τη γευσιγνωσία είναι οι:
- ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
- ΑΣΙΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
Το πρόγραμμα της γευσιγνωσίας
- Oι συμμετέχοντες, από την 13:00 το μεσημέρι έως 16:30, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, για πρώτη φορά, ποικιλία 15 εξαιρετικών και σπάνιων Ελληνικών τυριών όπως Κρασοτύρι Κώ, Γραβιέρα Ίου, Πασκιτάν Κιλκίς, Καπνιστή Φρατζιά Κυθήρων, Αρσενικό Νάξου, Κασκαβάλι Λήμνου και άλλα.
- Τα σπάνια Ελληνικά τυριά θα συνοδέψουν σπιτικά κράκερ με σουσάμι, ζυμωτό χωριάτικο ψωμί, σταφιδόψωμο, ποικιλία γλυκών του κουταλιού, κυδωνόπαστα, παστελαρίες, αποξηραμένα φρούτα, άγριο θυμαρίσιο μέλι και άλλα καλούδια.
- Το House of Wine θα συνδυάσει τη δοκιμή τυριών με 90 και πλέον από τις εκλεκτότερες ετικέτες του Ελληνικού Αμπελώνα (35 Λευκά, 30 Ερυθρά, 18 Ροζέ, 7 Αφρώδη/Γλυκά), από 29 εξέχοντες Έλληνες παραγωγούς.
Πληροφορίες και κρατήσεις: http://www.houseofwine.gr/how/wine-cheese-greek.html ή καλέστε στο 210 6773315 (κα. Άννα Καραμάνη).
House of Wine
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;

