
«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟ» δήλωσε ο Λουίς Γκαρθία
«Δεν γνωρίζω τι θα γίνει, θέλω να μείνω» είπε ο Λουίς Γκαρθία εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν. Η δήλωσή του έγινε στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου Φίλων της Λίβερπουλ στην Αθήνα.
Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και την νέα αγωνιστική περίοδο, εξέφρασε μέσω της «Εξέδρας» ο Λουίς Γκαρθία στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου Φίλων της Λίβερπουλ στην Αθήνα.
«Δεν γνωρίζω τι θα γίνει, θέλω να μείνω», ήταν τα λόγια του Ισπανού άσου ενώ ερωτηθείς για τις λίγες εμφανίσεις στην ενδεκάδα του Τριφυλλιού, ο Γκαρθία υπογράμμισε πως αυτό είναι θέμα του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- Οι ΗΠΑ εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία και παγκόσμια προειδοποίηση ασφαλείας για τους Αμερικανούς
- Ουγγαρία: Ο πρόεδρος Σούλιοκ παραιτείται – Υπέγραψε συνταγματική αναθεώρηση για τον τερματισμό της θητείας του
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Οι νικητές και οι χαμένοι σε… χρήμα του Μουντιάλ
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή




