Ορθώς η Ελλάδα συμμετέχει στο επιχειρησιακό σχέδιο για τη Λιβύη, είπε ο Δ.Αβραμόπουλος
Τη Διαρκή Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής θα ενημερώσει την Τρίτη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας σχετικά με τον συμμετοχή της Ελλάδας στις επιχειρήσεις στη Λιβύη. Το ίδιο θέμα βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα, Πέμπτη, ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Τη Διαρκή Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής θα ενημερώσει την Τρίτη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας σχετικά με τον συμμετοχή της Ελλάδας στις επιχειρήσεις στη Λιβύη. Το ίδιο θέμα βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα, Πέμπτη, ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Ειδικότερα, ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε τον κ. Αβραμόπουλο για την κατάσταση στη Λιβύη, τον στρατιωτικό σχεδιασμό και τα αιτήματα που έχουν υποβληθεί, από φίλες και σύμμαχες χώρες, για διευκολύνσεις υποστηρικτικού χαρακτήρα στο ελληνικό έδαφος.
«Πολύ ορθά η Ελλάδα, ως σταθεροποιητικός παράγοντας στην περιοχή και ανταποκρινόμενη στις συμβατικές υποχρεώσεις της, συμμετέχει στο επιχειρησιακό σχέδιο για τη Λιβύη, πάντοτε όμως διασφαλίζοντας τον δικό της ρόλο και μένοντας μακριά από κάθε μορφής στρατιωτική επέμβαση» δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Αβραμόπουλος.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ότι η αναζήτηση στρατηγείου για να διαχειριστεί την όλη επιχείρηση περιπλέκει τα πράγματα και κάλεσε το Συμβούλιο Ασφαλείας να παρακολουθήσει τις επιχειρήσεις, που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή.
Τέλος, ο κ.Αβραμόπουλος επανέλαβε την πάγια στάση της ΝΔ να συνεισφέρει με επισημάνσεις, παρατηρήσεις και προτάσεις, στη διαμόρφωση μιας κοινής εθνικής στάσης σε αυτά τα ζητήματα.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής