
Νέα συνάντηση των εργαζομένων στον ΟΤΕ με τη διοίκηση την ερχόμενη Πέμπτη
Νέα συνάντηση της διοίκησης του ΟΤΕ με τους εργαζόμενους (ΟΜΕ-ΟΤΕ) πρόκειται να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 24 Μαρτίου, κατά συνέπεια αναστέλλεται και η προγραμματισμένη 24ωρη απεργία των εργαζομένων.
Νέα συνάντηση της διοίκησης του ΟΤΕ με τους εργαζόμενους (ΟΜΕ-ΟΤΕ) πρόκειται να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 24 Μαρτίου, κατά συνέπεια αναστέλλεται και η προγραμματισμένη 24ωρη απεργία των εργαζομένων.
Η διοίκηση του ΟΤΕ έστειλε επιστολή προς την ΟΜΕ-ΟΤΕ, προσκαλώντας τη σε διάλογο την προσεχή Πέμπτη.
Η συνδικαλιστική οργάνωση αποδέχθηκε την πρόσκληση και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της θα θέσει στο πλαίσιο του διαλόγου ως κύρια αιτήματα, την αναστολή κάθε απόλυσης στον Όμιλο και τη μη εφαρμογή των μονομερών αποφάσεων της Διοίκησης, που καταργούν όρους ΣΣΕ και κατακτήσεις των εργαζομένων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Tρεις νεκροί και 12 τραυματίες σε επίθεση της Ουκρανίας στη Ρωσία με drones
- Είναι τα όσπρια το Το πιο υποτιμημένο superfood;
- Τραμπ: Θα «αισθανόταν καλύτερα» αν οι ΗΠΑ είχαν στα χέρια τους το υψηλά εμπλουτισμένο ουράνιο του Ιράν
- Άστατος ο καιρός την Παρασκευή: Πού θα βρέξει
- Κόβεται το σεξ; Όλο και περισσότερες influencers απαντούν «ναι» με σιγουριά
- Η Gez Z ανακάλυψε τη λύση για το στρες;
- Η Βρετανία ζει ένα déjà vu – Η κυβέρνηση των Εργατικών μετατρέπεται σε κυβέρνηση των Τόρις
- Ποιά είναι τα δεδομένα των απευθείας διαπραγματεύσεων μεταξύ Λιβάνου και Ισραήλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442