
Με στόχο μια καλή εμφάνιση ταξίδεψε στην Κροατία η εθνική πόλο των Ανδρών
Στο Ζάγκρεμπ βρίσκεται η εθνική πόλο των Ανδρών, που την Τρίτη (22/3, 19:30 ώρα Ελλάδας) αντιμετωπίζει την Κροατία, στον πέμπτο αγώνα της για τα προκριματικά του World League.
Στο Ζάγκρεμπ βρίσκεται η εθνική πόλο των Ανδρών, που την Τρίτη (22/3, 19:30 ώρα Ελλάδας) αντιμετωπίζει την Κροατία, στον πέμπτο αγώνα της για τα προκριματικά του World League.
Το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογική σημασία, καθώς οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για την τελική φάση (όπως και η Ιταλία, που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο και θα φιλοξενήσει το Final 8), αλλά αποτελεί ένα καλό τεστ για την ομάδα του Ντράγκαν Αντριτς, που προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί ενόψει των μεγάλων ραντεβού της επόμενης χρονιάς. Στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι να πραγματοποιήσει μία καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου στον Πειραιά, όπου είχε γνωρίσει την ήττα με 10-4.
Από τους 21 παίκτες που είχε καλέσει στην προετοιμασία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε για τη 13άδα του αγώνα με την Κροατία τους Τσαλκάνη, Καραμπέτσο, Ελμισιάν, Δελακά, Κολόμβο, Βουλγαράκη, Μυλωνάκη, Θεοδωρόπουλο, Ντόσκα, Χρ. Αφρουδάκη, Αλιχανίδη, Ι. Φουντούλη, Μιράλη.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Μόλινερ και ο Γερμανός Ρέινικ.
Η βαθμολογία του ομίλου (σε 4 αγώνες):
1.Κροατία 44-23 12
2. Ιταλία 40-26 9
3. ΕΛΛΑΔΑ 25-32 3
4. Ολλανδία 23-51 0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι «Εκκλησιάζουσες» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου ετοιμάζονται για την καλοκαιρινή περιοδεία
- Συνταξιοδότηση: Ρεκόρ αιτήσεων το πρώτο τρίμηνο του 2026 – Έφτασαν τις 58.213
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (10/5): Πού θα δείτε τα play offs της Super League και το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ
- Το Iράν προειδοποιεί τις ΗΠΑ να μην επιτεθούν σε πλοία του – 36 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς στον Λίβανο
- Το αλάτι κάνει κακό στη μνήμη;
- Η μεγάλη λίστα των λαθών των ξένων διαιτητών που ορίζει ο Λανουά


