Με ρόμβο και «δεκάρι» τον Νέρι, ο Αρης κόντρα στον Πανσερραϊκό
Με σχήμα 4-4-2 σε ρόμβο και σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς αναμένεται να παρατάξει τον Αρη ο Σάκης Τσιώλης κόντρα στον Πανσερραϊκό (20/03), αγώνας που θα γίνει κεκλεισμένων θυρών λόγω της τιμωρίας της ομάδας με μία αγωνιστική. Στόχος, να φτάσουν οι «Κίτρινοι» στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη από την στιγμή που κάθισε στον πάγκο της ομάδας ο τεχνικός. Μπομπαντίγια και Κόκε το δίδυμο στην γραμμή κρούσης.
Λιαμίρας Σάββας
Με σχήμα 4-4-2 σε ρόμβο και σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς αναμένεται να παρατάξει τον Αρη ο Σάκης Τσιώλης κόντρα στον Πανσερραϊκό (20/03), αγώνας που θα γίνει κεκλεισμένων θυρών λόγω της τιμωρίας της ομάδας με μία αγωνιστική. Στόχος, να φτάσουν οι «Κίτρινοι» στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη από την στιγμή που κάθισε στον πάγκο της ομάδας ο τεχνικός.
Η πρόθεσή του Λαρισαίου τεχνικού να χωρέσει στο ίδιο σχήμα τους Καστίγιο, Μπομπαντίγια και Κόκε δείχνει ότι θέλει να κατεβάσει ένα φουλ επιθετικό σχήμα, με στόχο να βρει λύσεις απέναντι στην αμυντική τακτική της σερραϊκής ομάδας.
Σε αυτή τη λογική, ο Καστίγιο, που δείχνει να είναι φορμαρισμένος, θα παίξει σε ρόλο επιτελικού χαφ πίσω από τους δύο φορ, θέση από την οποία άλλαξε τη ροή του αγώνα στην Κέρκυρα. Στην επίθεση, ο Μπομπαντίγια επιστρέφει στο αρχικό σχήμα μετά τον τραυματισμό του και ο Τσιώλης ποντάρει στη συνεργασία του Αργεντινού με τον Κόκε.
Ο «κόφτης» στον ρόμβο θα είναι ο Φατί (απόντος του τραυματία Πρίττα), με τον Νέτο δεξιά και τον Τόχα αριστερά. Στην άμυνα, ένας εκ των Χουάνμα ή Βελλίδη θα καθήσει κάτω από τα δοκάρια αντί του τραυματία Σηφάκη.
Στον άξονα θα αγωνιστεί το σύνηθες δίδυμο των Ρονάλντο, Λαζαρίδη με τον Παπαζαχαρία δεξιά (αντί του τιμωρημένου Βανγκέλι) και τον Μίσελ αριστερά. Υπάρχει, πάντως, μία πιθανότητα να βάλει ο Τσιώλης τον Νέτο δεξιό μπακ και τον Καζναφέρη δεξιό χαφ στον ρόμβο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442