Στην Τανάγρα μεταβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα θα μεταβεί στις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Εκεί θα τον υποδεχτεί ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Διοικητής της Πτέρυγας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερωθεί για το επιχειρησιακό έργο και τις δραστηριότητες της μονάδας.
Στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα θα μεταβεί στις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.
Εκεί θα τον υποδεχτεί ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Διοικητής της Πτέρυγας.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερωθεί για το επιχειρησιακό έργο και τις δραστηριότητες της μονάδας και θα μεταβεί στη συνέχεια στη στατική έκθεση αεροσκαφών Μ2000 και Μ2000-5 στο χώρο της πίστας.
Αργότερα θα επισκεφθεί τον Δορυφορικό Σταθμό Εδάφους Hellios II, όπου και θα ενημερωθεί και στη συνέχεια θα γευματίσει με τον Διοικητή της 114 Πτέρυγας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).