Ο Μπερντ Σούστερ παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μπεσίκτας, όπως μετέδωσε την Τρίτη το πρωί η τουρκική κρατική τηλεόραση. Ο Γερμανός προπονητής, που ανέλαβε την ομάδα της Κωνσταντινούπολης το περασμένο καλοκαίρι, ήταν σε δυσμένεια το τελευταίο διάστημα, κατά το οποίο η Μπεσίκτας κέρδισε μόλις ένα από τα επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με συνέπεια να πέσει στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, 21 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε. Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε υπογράψει το καλοκαίρι διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές περίπου στα τρία εκατ. ευρώ.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Κάσπερ Ρουντ στη Μαδρίτη, ωστόσο ο Έλληνας πρωταθλητής παραδέχθηκε πως μετά από πολύ καιρό αισθάνθηκε ξανά ο εαυτός του στο γήπεδο.
Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου προκειμένου να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα.