Οι εμπλεκόμενοι στις κασέτες έχουν καταγραφεί και από κάμερα
Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης των κασετών που έχουν αναστατώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουν καταγραφεί και με κάμερα. Τηλεφωνική επικοινωνία προέδρου μεγάλης ΠΑΕ με κορυφαίο θεσμικό ποδοσφαιρικό παράγοντα, φέρεται να υπάρχει σε μία από τις κασέτες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης των κασετών που έχουν αναστατώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουν καταγραφεί και με κάμερα. Τηλεφωνική επικοινωνία προέδρου μεγάλης ΠΑΕ με κορυφαίο θεσμικό ποδοσφαιρικό παράγοντα, φέρεται να υπάρχει σε μία από τις κασέτες.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ της Δευτέρας», εκείνος ο οποίος είχε αναλάβει -προσωπικά και όχι ύστερα από συντονισμένη πρωτοβουλία των ποδοσφαιρικών αρχών- δράση, έστησε στο γραφείο του το κέντρο παρακολούθησης όλων των εμπλεκομένων στο σύστημα.
Ο συγκεκριμένος κατέγραφε με κάμερα τα άτομα που ήθελε και στη συνέχεια μετέφερε το περιεχόμενό τους σε cd, προκειμένου να γίνεται πιο εύκολα η διακίνησή τους.
Το «Έθνος της Κυριακής», μάλιστα αποκάλυψε ότι το ηχογραφημένο απόσπασμα από την 3η κασέτα φέρεται να αποτελεί τηλεφωνική επικοινωνία ενός προέδρου μεγάλης ΠΑΕ με κορυφαίο θεσμικό ποδοσφαιρικό παράγοντα αμέσως μετά τη λήξη αγώνα της Σούπερ Λίγκας, ο οποίος έχει αναφερθεί στις δύο πρώτες κασέτες.
Παράλληλα, σήμερα Δευτέρα, στην εκπομπή «Η Δίκη» του Blue Sky», θα παραστεί και ο Αλέξης Κούγιας και ίσως ν’ ακουστεί το περιεχόμενο της τρίτης και πιο «καυτής» από τις κασέτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Το μήνυμα του Παπανικολάου μετά την ανανέωση: «Να δημιουργήσουμε νέες θρυλικές στιγμές για τον Ολυμπιακό μας» (vid)
- Επίσημη η επιστροφή: Ο Μάικ Μπατίστ ξανά στον Παναθηναϊκό (pic)
- Γιαμάλ: «Αν η Γαλλία πρέπει να φοβάται κάποια ομάδα, αυτή είμαστε εμείς»
- Το Βέλγιο διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Ρόδρι: Ο λόγος που διαιτητής και VAR δεν το έδωσαν… (vid)
- Σοβαρό επεισόδιο με Αντεμπάγιο και Χίρο στο Λας Βέγκας
- Ο Σκαλόνι υποκλίθηκε ξανά στον Μέσι: «Όσο θέλει να παίζει, θα είναι ο καλύτερος»
- Επίσημο το «μπαμ»: Ο Μάικ Τζέιμς στην Αναντολού Εφές!
- «Αναβρασμός» στη FIFA με την υπόθεση Μπάλογκαν: Χώρες αποσύρουν τη στήριξή τους στον Ινφαντίνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442