Με άνετες νίκες για τα φαβορί ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών, για τις θέσεις 7-12. Συγκεκριμένα Ηρακλής, Πανιώνιος και Κερατέα επικράτησαν 3-0 των αντιπάλων τους δείχνοντας για ακόμα μία φορά την ανωτερότητά τους.
Με άνετες νίκες για τα φαβορί ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών, για τις θέσεις 7-12. Συγκεκριμένα Ηρακλής, Πανιώνιος και Κερατέα επικράτησαν 3-0 των αντιπάλων τους δείχνοντας για ακόμα μία φορά την ανωτερότητά τους.
Εύκολα ο Ηρακλής
Το νικηφόρο και αήττητο σερί του συνέχισε ο Ηρακλής κερδίζοντας τον Πανελλήνιο με 3-0 σετ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τον Α’ γύρο της Β’ φάσης της Α1 γυναικών του βόλεϊ. Η ομάδα του Τάκη Φλώρου πραγματοποίησε μία ακόμη καλή εμφάνιση απέναντι στους «Ολυμπιονίκες» που προσπάθησαν για κάτι καλό στο Κατσάνειο, αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι, ο «γηραιός» συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του γκρουπ 7-12. Από την άλλη, αυτή ήταν η τρίτη ήττα για την ομάδα της Κυψέλης που ωστόσο δεν κινδυνεύει.
Το Πειραματικό έχασε… μέσα από τα χέρια του το πρώτο σετ στη Νέα Σμύρνη και στη συνέχεια… παραδόθηκε στον Πανιώνιο που επικράτησε άνετα με 3-0 και στην ουσία έδιωξε τον όποιο μικρό «φόβο» υποβιβασμού υπήρχε. Από την άλλη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που ταξίδεψε στην Αθήνα με μόλις επτά παίκτριες, αισθάνεται άνετα σε σχέση με την ουραγό ΕΑ Λάρισας, αν και απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε.
Είναι Μάιος του 1980 και οι Άγγλοι παρακολουθούν από κοντά για πρώτη φορά τον άνθρωπο που θα τους στερήσει το Μουντιάλ έξι χρόνια αργότερα, τον 19χρονο τότε Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον μεγάλο του στόχο.
Ο Ζαν Μοντέρο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Euroleague και στην Ιταλία ανάβουν… φωτιές για συμφωνία με τον Ολυμπιακό – Τι αναφέρουν στη γειτονική χώρα για τον κορυφαίο παίκτη της Βαλένθια.