
Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Κερατέα και πήγε… στον τελικό της Σάμου
Για δεύτερη φορά στην ιστορία του, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε σε τελικό του Κυπέλλου γυναικών στο βόλεϊ, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης επικράτησε με 3-0 (25-13, 25-17-16) σετ της Κερατέας στον ημιτελικό της διοργάνωσης και πήρε το εισιτήριο για τη Σάμο (16/4). ΑΕΚ ή Παναθηναϊκός ο αντίπαλός του από τον Β' ημιτελικό που είναι σε εξέλιξη.
Μπλόντζος Δημήτρης
Για δεύτερη φορά στην ιστορία του, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε σε τελικό του Κυπέλλου γυναικών στο βόλεϊ, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης επικράτησε με 3-0 (25-13, 25-17-16) σετ της Κερατέας στον ημιτελικό της διοργάνωσης και πήρε το εισιτήριο για τη Σάμο (16/4). ΑΕΚ ή Παναθηναϊκός ο αντίπαλός του από τον Β’ ημιτελικό που είναι σε εξέλιξη.
Οι Πειραιώτισσες έκαναν επίδειξη δύναμης και το έργο τους ήταν αρκετό εύκολο, αφού έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα, με επακόλουθο οι γηπεδούχες, που ούτως ή άλλως ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ της συνάντησης, να «υποταχθούν» χωρίς να προβάλουν αντίσταση. Αντίπαλος του Ολυμπιακού θα είναι η νικήτρια του δεύτερου ζεύγους, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.
Η κεντρική του Ολυμπιακού, Εύη Κυριακίδου δήλωσε: «Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και σωματικά και ψυχολογικά. Το θέλαμε πάρα πολύ. Παίξαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, αλλά δεν επηρεαζόμαστε από τίποτα. Είμαι πολύ χαρούμενη». Στο αν προτιμά ΑΕΚ ή ΠΑΟ στον τελικό απάντησε: «Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. Και οι δύο ομάδες είναι πάρα πολύ καλές. Όποιος και αν περάσει θα είναι δύσκολος τελικός. Εμείς πάμε να τα δώσουμε όλα». Και αφιέρωσε την πρόκριση… «Σε δύο μωράκια, των φίλων μου Ελένης Γεροντίδου και Σοφίας Δρούγκα που γέννησαν πρόσφατα».
Από την πλευρά της Κερατέας, η Αναστασία Γεωργιάδη σημείωσε: «Δεν φοβηθήκαμε, είχαμε και τον κόσμο στο πλευρό μας και κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Πιστεύαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό στα ίσια. Αν υπήρχε λίγο καλύτερη διάθεση ίσως να είχαμε πετύχει κάτι καλύτερο». Όσο για τον στόχο στο πρωτάθλημα; «Αρχικά ήταν η 7η θέση, τώρα θέλουμε τουλάχιστον την 8η».
Κερατέα (Θανάσης Ντζαφέρης): Ιχτιάρη 1 (1 άσος), Φερέιρα 1 (1 άσος), Νιέβα 8 (1 άσος, 12/29 επ., 1 μπλοκ), Νιέσιτς 14 (1 άσος, 12/29 επ., 1 μπλοκ), Κατερίνη 3 (3/13 επ., 32% υπ.), Γεωργιάδη 6 (1 άσος, 3/6 επ., 2 μπλοκ), Μάρκου (λ, 53% υπ.), Καλογριδάκη
Ολυμπιακός (Γιάννης Νικολάκης): Κυριακίδου 12 (1 άσος, 5/7 επ., 6 μπλοκ), Γιακουμή 10 (3 άσοι, 6/9 επ., 1 μπλοκ), Γκίμπσον 1 (1/11 επ., 20% υπ.), Ογκνιένοβιτς 5 (2 άσοι, 2/5 επ., 1 μπλοκ), Χαντάβα 11 (10/19 επ., 53% υπ., 2 μπλοκ), Κόλεβα 12 (4 άσοι, 8/19 επ.), Μαγγίνα (λ, 33% υπ.), Μουστάκη, Νικούλη
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η περίπτωση του καβουριού που μεγάλωσε παγιδευμένο σε ένα πλαστικό μπουκάλι
- Νέα έκθεση καταγγέλλει 80 χρόνια συστηματικής σεξουαλικής βίας κατά Παλαιστινίων από ισραηλινές δυνάμεις
- Μια ιστορική στιγμή για τη Γαλλία – Την Τρίτη η απόφαση του Εφετείου για τη Μαρίν Λεπέν
- Ολυμπιακός: Παραμένει στα ερυθρόλευκα η Σοφία Τορνάρου (pic)
- Βρετανία: Κυρώσεις σε δύο ρωσικά ινστιτούτα και σε επτά πρόσωπα για τη δηλητηρίαση του Αλεξέι Ναβάλνι
- Sport is for Everyone: Μία πρωτόγνωρη εμπειρία που μας σύστησε τη συμπεριληπτική πλευρά του αθλητισμού


