Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Τον Ντιέγκο Μαραντόνα παρουσιάζουν ως επόμενο προπονητή της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας δημοσιεύματα από το Κίεβο. Μάλιστα, τα εν λόγω άρθρα υπογραμμίζουν ότι ο Αργεντινός προπονητής έχει αρχίσει μαθήματα εκμάθησης της ουκρανικής γλώσσας, ενώ υποστηρίζουν πως ο 50χρονος τεχνικός έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τους υπευθύνους της χώρας που θα συνδιοργανώσει -μαζί με την Πολωνία- την τελική φάση του EURO 2012.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!