Απέρριψε το ΚΚΕ την δεύτερη πρόταση Παπακωνσταντίνου για διάλογο
Το ΚΚΕ απέρριψε και την δεύτερη πρόσκληση του υπουργού Οικονομικών για διάλογο σχετικά με το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2012-2015. «Εμείς πολεμάμε την πολιτική της κυβέρνησης, η οποία είναι δεδομένη, δεν αλλάζει με διαλόγους και ο μόνος διάλογος που μπορεί να γίνει είναι στο δρόμο με το λαό», τόνισε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Είχε προηγηθεί η απόρριψη της πρότασης του Γ.Παπακωνσταντίνου από την Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το ΚΚΕ απέρριψε και την δεύτερη πρόσκληση του υπουργού Οικονομικών για διάλογο σχετικά με το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2012-2015.
«Εμείς πολεμάμε την πολιτική της κυβέρνησης, η οποία είναι δεδομένη, δεν αλλάζει με διαλόγους και ο μόνος διάλογος που μπορεί να γίνει είναι στο δρόμο με το λαό», τόνισε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
Είχε προηγηθεί η απόρριψη της πρότασης του Γ.Παπακωνσταντίνου από την Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφερθείσα στην αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ – ΝΔ παρατήρησε ότι «η κόντρα μεταξύ τους το μόνο αντικείμενο που έχει, είναι η διεκδίκηση της κυβερνητικής καρέκλας».
«Η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί σε εκτίναξη του χρέους και των ελλειμμάτων και όχι σε μείωσή τους», δήλωσε, εξάλλου, η κυρία Παπαρήγα μετά τη συνάντηση της με το σωματείο εργαζομένων στο εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, στις Σέρρες.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων