ΙΝG: Eνδιαφέρον για αύξηση μεριδίου στην αγορά των συνταξιοδοτικών προϊόντων
Το ενδιαφέρον για αύξηση μεριδίου στην αγορά των συνταξιοδοτικών προϊόντων στην Ελλάδα με στόχο να αποτελέσει μελλοντικά συμπληρωματικό φορέα παροχής συντάξεων τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της ING, κ. Bram Boon, κατά τη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους για τον εορτασμό των 31 ετών λειτουργίας της ING στην Ελλάδα. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Το ενδιαφέρον για αύξηση μεριδίου στην αγορά των συνταξιοδοτικών προϊόντων στην Ελλάδα με στόχο να αποτελέσει μελλοντικά συμπληρωματικό φορέα παροχής συντάξεων τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της ING, κ. Bram Boon, κατά τη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους για τον εορτασμό των 31 ετών λειτουργίας της ING στην Ελλάδα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.