Το απόλυτο στην β’ φάση του πρωταθλήματος διατήρησε ο Παναθηναϊκός
Την τέταρτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Β’ φάση του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών, πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός. Σε αγώνα κόντρα στο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη, επικράτησε 3-1 σετ.
Τσούτσου Βασιλική
Την τέταρτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Β’ φάση του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών, πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός. Σε αγώνα κόντρα στο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη, επικράτησε 3-1 σετ.
Η νίκη αυτή για τις Πράσινες ήρθε σε μια έδρα στην οποία ηττήθηκε η ΑΕΚ και έχασε βαθμό ο Ολυμπιακός και διατήρησε την ομάδα του Τριφυλλιού στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με διαφορά δύο βαθμών από τις δεύτερες Ερυθρόλευκες.
Τα σετ: 25-17, 15-25, 20-25, 26-28.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Οι 13 τίτλοι που έχει κατακτήσει στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς
- Τσιτσιπάς – Κολινιόν 2-1: Νικητής ο Στέφανος, κατέκτησε το Γκστάαντ Όπεν! (vids)
- Μουντιάλ 2026: Μέσι ή Γιαμάλ; Οι οπαδοί Αργεντινής και Ισπανίας απαντούν (vid)
- Αργεντινή: Το εντυπωσιακό βίντεο που ετοίμασε πριν τον μεγάλο τελικό (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Γουάλας και Φρανσίσκο και η περίπτωση Καμπάτσο
- Αισιόδοξος ο Ντόντσιτς ενόψει της νέας σεζόν: «Είμαι ενθουσιασμένος, έχουμε πολύ καλή ομάδα»
- Μουντιάλ 2026: Οι οπαδοί της Ισπανίας δίνουν τον δικό τους «τόνο» στη Νέα Υόρκη (vid)
- Live ο τελικός του Τσιτσιπά με τον Κολινιόν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)

































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-30-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442