«Ευχαριστώ για τη βοήθεια με τον βάζελο» έγραψε ο Ντουντού
Ο Ντουντού έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του μέσω του λογαριασμού του στο twitter και το έκανε ακόμα μία φορά, αλλά με πιο... οπαδικό τρόπο. «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για όλη σας τη βοήθεια κόντρα στον βάζελο. Θα είμαι Θρύλος παντού. Με πάθος, μπορούμε» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Βραζιλιάνος.
Κοσκέρης Νίκος
Ο Ντουντού έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του μέσω του λογαριασμού του στο twitter και το έκανε ακόμα μία φορά, αλλά με πιο… οπαδικό τρόπο. «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για όλη σας τη βοήθεια κόντρα στον βάζελο. Θα είμαι Θρύλος παντού. Με πάθος, μπορούμε» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Βραζιλιάνος.
Όπως φαίνεται, ο μέσος του Ολυμπιακού έχει γίνει ένα με τους φίλους του Ολυμπιακού, σε σημείο να αποκαλεί τον Παναθηναϊκό με το παρατσούκλι του.
«Είμαστε ακόμη 10 βαθμούς μπροστά. Χρειαζόμαστε κι άλλους όμως για να γίνουμε πρωταθλητές, που είναι και ο στόχος μας. Χθες χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία να βρεθούμε πιο κοντά στον τίτλο, αλλά αυτό δεν μας στενοχωρεί αφού η διαφορά μας είναι πάλι στους 10 βαθμούς.
»Πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά μέχρι το τέλος της σεζόν. Την επόμενη Κυριακή θα έχουμε μια καλή ευκαιρία. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Πάμε, πάμε», πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος άσος.
Ο Ντουντού έκανε δηλώσεις και σε μέσο της πατρίδας του, όπου δήλωσε ότι το σημαντικό είναι πως παρά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο, η διαφορά από τον Παναθηναϊκό παραμένει:
«Κυριαρχήσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά σπαταλήσαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε και δεύτερη φορά, ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε μία από τις λίγες ευκαιρίες που είχε για να ισοφαρίσει.
»Ωστόσο, το σημαντικό είναι ότι η απόσταση από τον Παναθηναϊκό διατηρήθηκε και βρισκόμαστε πιο κοντά στον τίτλο», τόνισε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα «tatica assessoria» ο Ντουντού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442