Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Εκλογές μέχρι τον Ιούλιο αποφάσισε η κυβέρνηση της Τυνησίας
Οι εκλογές στην Τυνησία θα πρέπει να διεξαχθούν «το αργότερο στα μέσα Ιουλίου 2011», ανακοίνωσε το υπουργικό συμβούλιο στη Τυνησία χωρίς να διευκρινίζει αν πρόκειται για βουλευτικές ή προεδρικές εκλογές. Η ανακοίνωση προσπαθεί να καθησυχάσει τους Τυνήσιους που δεν έχουν πάψει να διαδηλώνουν ζητώντας πολιτικές μεταρρυθμίσεις.
Οι εκλογές στην Τυνησία θα πρέπει να διεξαχθούν «το αργότερο στα μέσα Ιουλίου 2011», ανακοίνωσε το υπουργικό συμβούλιο στη Τυνησία χωρίς να διευκρινίζει αν πρόκειται για βουλευτικές ή προεδρικές εκλογές.
Η κυβέρνηση ανέφερε, ακόμα, ότι οι συνομιλίες με τις διαφορετικές πολιτικές ομάδες «δεν πρέπει να συνεχιστούν μετά τα μέσα Μαρτίου».
Η ανακοίνωση, περίπου 40 ημέρες μετά τη αποχώρηση του προέδρου Μπεν Άλι, προσπαθεί να καθησυχάσει τους Τυνήσιους που δεν έχουν πάψει να διαδηλώνουν ζητώντας πολιτικές μεταρρυθμίσεις.
Την Παρασκευή, προειδοποιητικά πυρά έριξαν αστυνομικοί μπροστά από το υπουργείο Εσωτερικών στην Τύνιδα, ενώ έκαναν χρήση δακρυγόνων για να διαλύσουν διαδηλωτές που σκαρφάλωναν στα παράθυρα του κτιρίου.
Σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου, παρά τα πυρά, οι διαδηλωτές παρέμειναν στις θέσεις τους και οι στρατιώτες προσπάθησαν, μάταια, να τους πείσουν να αποχωρήσουν.
Οι πυροβολισμοί προκάλεσαν την οργή των διαδηλωτών που ζητούν την παραίτηση της μεταβατικής κυβέρνησης της Τυνησίας, φωνάζοντας «Γανούσι φύγε», αναφερόμενοι στον πρωθυπουργό Μοχάμεντ Γανούσι.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!