Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
smart

smart

To εκκεντρικό σχεδιαστικό παράδειγμα του μέχρι σήμερα γνωστού Crossblade ακολουθεί η νέα ηλεκτροκίνητη πρόταση της smart, η οποία πρόκειται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Συγκεκριμένα, για την κίνηση του Forspeed concept, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται το πρωτότυπο smart, φροντίζει ένας ηλεκτροκινητήρας 40 ίππων, ο οποίος κατά παράδοση βρίσκεται τοποθετημένος πίσω […]

To εκκεντρικό σχεδιαστικό παράδειγμα του μέχρι σήμερα γνωστού Crossblade ακολουθεί η νέα ηλεκτροκίνητη πρόταση της smart, η οποία πρόκειται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Συγκεκριμένα, για την κίνηση του Forspeed concept, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται το πρωτότυπο smart, φροντίζει ένας ηλεκτροκινητήρας 40 ίππων, ο οποίος κατά παράδοση βρίσκεται τοποθετημένος πίσω από τον διθέσιο θάλαμο επιβατών.

Η τελική ταχύτητα του ηλεκτροκίνητου smart φτάνει τα 120 χλμ./ώρα, ενώ η αυτονομία που εξασφαλίζουν οι μπαταρίες λιθίου-ιόντων τα 135 χιλιόμετρα.

Πέρα από τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, το Forspeed concept ξεχωρίζει και για τα φωτοβολταϊκά κάτοπτρα, που φιλοξενεί στην βάση του παρμπρίζ, ώστε ένα μέρος των ενεργειακών του αναγκών να καλύπτονται από την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας.

Στο πλευρό του πρωτότυπου smart θα σταθεί το επίσης ηλεκτροκίνητο scooter της φίρμας, το οποίο αναμένεται να περάσει στην παραγωγή μέσα στα επόμενα χρόνια, μαζί με τη νέα γενιά του fortwo και το νέο forfour.

auto.in.gr

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024